19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyonlar Ligi gibi kadro!

Spor 01.08.2021 - 12:06, Güncelleme: 01.08.2021 - 12:07
 

Şampiyonlar Ligi gibi kadro!

Her dönem gücüne güç katarak yoluna emin adımlarla ilerleyen Gebze’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, mevcut başkan Gökhan Altıntaş yönetiminde yeni dönemine çok güçlü bir yönetim listesiyle merhaba dedi.

Altıntaş başkanlığında siyaset üstü bir profil çizerek, derneği siyasetten uzan tutan, tüm spor kulüplerine eşit mesafede yaklaşarak, dernekçilik anlamda emsal teşkil eden Fırtına, Trabzon’u ve Trabzonspor’u temsiliyet noktasında önemli bir misyon üstlenirken, Trabzonspor’un ülke genelinde öne çıkan ilk 3 derneğinden biri olarak göze çarpıyor. ALTINTAŞ:  BURASI SİYASET ÜSTÜ BİR DERNEK Ülkemizin lokomotif kulüpleri olarak adlandırılan 4 büyük kulüp arasında Gebze’de başı çeken bir dernek olan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin başkanlığını yapan Gökhan Altıntaş gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Öncelikle yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Fırtına TS olarak, ‘yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı’ diyoruz. Burası gerçekten siyaset üstü bir dernek. Sadece Trabzonsporlular değil, tüm takım taraftarlarının keyifle vakit geçirebileceği bir dernek yapısında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetimimizde Gebze’nin saygın iş adamlarının yer alması bizim için ayrı bir gurur kaynadığı. Pandemi döneminde ara vermek zorunda kaldığımız faaliyetlerimize yeni dönemde çok daha aktif şekilde devam edeceğiz. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. GEBZE’NİN SAYGIN İŞ ADAMLARI LİSTEDE Öte yandan Gebze’nin en önemli iş insanlarını bünyesinde barındıran Fırtına TS’nin yeni dönemde yönetim kurulu listesinde yer alan isimler bir hayli dikkat çekici oldu. Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyesi Fuat Ayar’ın yanı sıra, bir dönem Tayfunspor ve Sultan Orhanspor’un kulüp başkanlığını yapan Murat Nuri Demirbaş gibi bölgemizin başarılı spor adamı da başkan Gökhan Altıntaş’ın A takımında yer aldı. İŞTE FIRTINA’NIN YENİ YÖNETİM LİSTESİ: Gökhan Altıntaş(Başkan) Kenan Aydın  Türksen Koç  M.Nuri Uzun Ali Sait Bayram  Mustafa Zorcu  Recep Avcı  Ali Aslan Ersoy Alemdağ  Hakan Bayraktar  Tuğrul Memiş  Murat Nuri Demirbaş  Fuat Ayar  Ekrem Yazıcı  Süleyman Abdullahoğlu  
Her dönem gücüne güç katarak yoluna emin adımlarla ilerleyen Gebze’nin en aktif sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, mevcut başkan Gökhan Altıntaş yönetiminde yeni dönemine çok güçlü bir yönetim listesiyle merhaba dedi.

Altıntaş başkanlığında siyaset üstü bir profil çizerek, derneği siyasetten uzan tutan, tüm spor kulüplerine eşit mesafede yaklaşarak, dernekçilik anlamda emsal teşkil eden Fırtına, Trabzon’u ve Trabzonspor’u temsiliyet noktasında önemli bir misyon üstlenirken, Trabzonspor’un ülke genelinde öne çıkan ilk 3 derneğinden biri olarak göze çarpıyor.

ALTINTAŞ:  BURASI SİYASET ÜSTÜ BİR DERNEK

Ülkemizin lokomotif kulüpleri olarak adlandırılan 4 büyük kulüp arasında Gebze’de başı çeken bir dernek olan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nin başkanlığını yapan Gökhan Altıntaş gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Öncelikle yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Fırtına TS olarak, ‘yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı’ diyoruz. Burası gerçekten siyaset üstü bir dernek. Sadece Trabzonsporlular değil, tüm takım taraftarlarının keyifle vakit geçirebileceği bir dernek yapısında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetimimizde Gebze’nin saygın iş adamlarının yer alması bizim için ayrı bir gurur kaynadığı. Pandemi döneminde ara vermek zorunda kaldığımız faaliyetlerimize yeni dönemde çok daha aktif şekilde devam edeceğiz. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

GEBZE’NİN SAYGIN İŞ ADAMLARI LİSTEDE

Öte yandan Gebze’nin en önemli iş insanlarını bünyesinde barındıran Fırtına TS’nin yeni dönemde yönetim kurulu listesinde yer alan isimler bir hayli dikkat çekici oldu. Gebzespor Başkanı Recep Avcı ve yönetim kurulu üyesi Fuat Ayar’ın yanı sıra, bir dönem Tayfunspor ve Sultan Orhanspor’un kulüp başkanlığını yapan Murat Nuri Demirbaş gibi bölgemizin başarılı spor adamı da başkan Gökhan Altıntaş’ın A takımında yer aldı.

İŞTE FIRTINA’NIN YENİ YÖNETİM LİSTESİ:

Gökhan Altıntaş(Başkan)

Kenan Aydın 

Türksen Koç 

M.Nuri Uzun

Ali Sait Bayram 

Mustafa Zorcu 

Recep Avcı 

Ali Aslan

Ersoy Alemdağ 

Hakan Bayraktar 

Tuğrul Memiş 

Murat Nuri Demirbaş 

Fuat Ayar 

Ekrem Yazıcı 

Süleyman Abdullahoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.