19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Sanat Seninle Sokakta" etkinlikleri yeniden başladı

Darıca 04.07.2022 - 13:20, Güncelleme: 04.07.2022 - 13:20
 

"Sanat Seninle Sokakta" etkinlikleri yeniden başladı

Darıca Belediyesi'nin yaz akşamlarını vatandaşların sanat ve eğlence eşliğinde geçirmeleri için geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği "Sanat Seninle Sokakta" etkinlikleri yeniden başladı.

İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerler hünerlerini "Sanat Seninle Sokakta" etkinliğinde sahnelemeye devam ediyor. Gitar, ney, bağlama, piyano gibi 9 farklı branşta eğitim gören gençlerden oluşan koro, hafta sonu iki gün Millet Bahçesi ve Balyanoz Koyu'nda vatandaşlara müzik ziyafeti yaşattı. Vatandaşların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, gençlerin sahne performansı izleyenlerden tam not alırken, vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Kültür sanatı mahallelere yaymak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Yaz akşamlarını vatandaşlarımızın daha eğlenceli ve keyifli geçirmeleri amacıyla bizim çocuklar diye adlandırdığımız kursiyerlerimizle güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Darıca’nın kültür sanat şehri olması adına çalışmalarımız sürüyor. Bu amaçla faaliyete geçirdiğimiz İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlerimizle kültür sanat ve eğlenceyi mahallelere de taşıyacağız. Her mahallede bu tür organizasyonlar yaparak vatandaşlarımıza keyifli ve sanat dolu bir yaz yaşatmak için çalışacağız" diye konuştu.
Darıca Belediyesi'nin yaz akşamlarını vatandaşların sanat ve eğlence eşliğinde geçirmeleri için geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği "Sanat Seninle Sokakta" etkinlikleri yeniden başladı.

İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerler hünerlerini "Sanat Seninle Sokakta" etkinliğinde sahnelemeye devam ediyor. Gitar, ney, bağlama, piyano gibi 9 farklı branşta eğitim gören gençlerden oluşan koro, hafta sonu iki gün Millet Bahçesi ve Balyanoz Koyu'nda vatandaşlara müzik ziyafeti yaşattı. Vatandaşların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, gençlerin sahne performansı izleyenlerden tam not alırken, vatandaşlar da şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi.
Kültür sanatı mahallelere yaymak istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Yaz akşamlarını vatandaşlarımızın daha eğlenceli ve keyifli geçirmeleri amacıyla bizim çocuklar diye adlandırdığımız kursiyerlerimizle güzel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Darıca’nın kültür sanat şehri olması adına çalışmalarımız sürüyor. Bu amaçla faaliyete geçirdiğimiz İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlerimizle kültür sanat ve eğlenceyi mahallelere de taşıyacağız. Her mahallede bu tür organizasyonlar yaparak vatandaşlarımıza keyifli ve sanat dolu bir yaz yaşatmak için çalışacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.