“Sanayicilerimizi önemsiyoruz”

Gebze 10.09.2021 - 17:11, Güncelleme: 10.09.2021 - 17:11
 

“Sanayicilerimizi önemsiyoruz”

GEBZE MÜSİAD’A GİDEN VALİ YAVUZ’DAN İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR;

Vali Seddar Yavuz, Gebze Müstakil İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve işadamları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.Gebze MÜSİAD Şube Merkezinde gerçekleşen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra,  MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile işadamları katıldı. MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz’ın yaptığı açılış konuşmasında; “Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran Sayın Valimizi ne zaman arayıp bir sıkıntımızı iletsek desteklerini bizden esirgemedi, kendilerine bizlere verdiği desteklerden dolayı huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi. “İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYANLARI ÖNEMSİYORUZ” İstihdama katkı sağlayan iş insanlarımızı önemsediklerini belirterek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ticaretin yanında bilim ve teknolojiyi yakalamayan toplumların varlıklarını sürdürebilmelerinin imkanı yok. Nitekim koca bir Osmanlının sanayi devrimini gerçekleştiremeyerek yok olduğunu hepimiz biliriz. Bu coğrafyada hakkı hukuku haykıracak bir güce ihtiyaç var. Bu güç kendi değerlerimizden kopmadan yapabileceğimiz bir şey. Sayın Cumhurbaşkanımızın son 20 yıldaki vizyonu ve liderliği pek çok konuda olduğu gibi İş dünyasına da moral ve motivasyon kattı. Bizlerde birçok destek programıyla beraber stratejik alanlara yatırım yapmaya, iş dünyamızın, istihdama katkı sağlayan ticaret erbaplarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” diyen Vali Yavuz programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ve yapılan istişarelerin ardından MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz, Vali Seddar Yavuz’a günün anısına plaket takdiminde bulundu.
GEBZE MÜSİAD’A GİDEN VALİ YAVUZ’DAN İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR;

Vali Seddar Yavuz, Gebze Müstakil İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve işadamları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.Gebze MÜSİAD Şube Merkezinde gerçekleşen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra,  MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile işadamları katıldı. MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz’ın yaptığı açılış konuşmasında; “Davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran Sayın Valimizi ne zaman arayıp bir sıkıntımızı iletsek desteklerini bizden esirgemedi, kendilerine bizlere verdiği desteklerden dolayı huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

“İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYANLARI ÖNEMSİYORUZ”

İstihdama katkı sağlayan iş insanlarımızı önemsediklerini belirterek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ticaretin yanında bilim ve teknolojiyi yakalamayan toplumların varlıklarını sürdürebilmelerinin imkanı yok. Nitekim koca bir Osmanlının sanayi devrimini gerçekleştiremeyerek yok olduğunu hepimiz biliriz. Bu coğrafyada hakkı hukuku haykıracak bir güce ihtiyaç var. Bu güç kendi değerlerimizden kopmadan yapabileceğimiz bir şey. Sayın Cumhurbaşkanımızın son 20 yıldaki vizyonu ve liderliği pek çok konuda olduğu gibi İş dünyasına da moral ve motivasyon kattı. Bizlerde birçok destek programıyla beraber stratejik alanlara yatırım yapmaya, iş dünyamızın, istihdama katkı sağlayan ticaret erbaplarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.” diyen Vali Yavuz programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ve yapılan istişarelerin ardından MÜSİAD Gebze Şubesi Başkanı Serkan Beyaz, Vali Seddar Yavuz’a günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ak Partili Kızgın
(10.09.2021 17:23 - #72457)
Müsiad bir sen eksiktin Gebze de uyuz oluyorum bunlara
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.