19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarı Yeşil Sevda Evinde Bir Başka!

Spor 02.11.2021 - 10:04, Güncelleme: 02.11.2021 - 10:04
 

Sarı Yeşil Sevda Evinde Bir Başka!

Sarı Yeşil Sevda Evinde Bir Başka!

TFF 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun ikinci 3 puanını hanesine yazdırdı. HER KARŞILAŞMADA BİR GOLÜ VAR GİBİ 10. Haftada evinde Hacettepespor'u konuk eden Sarı Yeşilliler, Fatih Şerifoğlu'nun (53. ve 78.) dakikalarda attığı goller ile duble yaptığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılarak puanını 9'a çıkararak evinde oynadığı son iki karşılaşmadan rakiplerini puansız gönderdi.  Takımına nefes aldırarak, sonucu belirleyen 32 yaşındaki santrafor Fatih Şerifoğlu, bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 7 gol atarak oldukça iyi bir verim sağladı.
Sarı Yeşil Sevda Evinde Bir Başka!

TFF 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği sezonun ikinci 3 puanını hanesine yazdırdı.

HER KARŞILAŞMADA BİR GOLÜ VAR GİBİ

10. Haftada evinde Hacettepespor'u konuk eden Sarı Yeşilliler, Fatih Şerifoğlu'nun (53. ve 78.) dakikalarda attığı goller ile duble yaptığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılarak puanını 9'a çıkararak evinde oynadığı son iki karşılaşmadan rakiplerini puansız gönderdi.  Takımına nefes aldırarak, sonucu belirleyen 32 yaşındaki santrafor Fatih Şerifoğlu, bu sezon ligde oynadığı 8 maçta 7 gol atarak oldukça iyi bir verim sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.