19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sarıtoprak’tan destek sözü!

Siyaset 07.09.2021 - 09:35, Güncelleme: 07.09.2021 - 09:35
 

Sarıtoprak’tan destek sözü!

GENÇLERİN İHTİYACI OLDUĞUNDA ADRES BELLİ:

Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, yeni eğitim öğretim dönemini yayınladığı bir mesajla kutladı. Sarıtoprak, öğrencilerin her zaman destekçisi olduğunu söyleyerek ihtiyacı olanların kendisine ulaşmasını istedi. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ara verilen yüz yüze eğitim uzun bir aradan sonra dün başladı. Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, yeni eğitim öğretim dönemini yayınladığı bir mesajla kutladı. Sosyal medya hesabından yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere destek olacağının sözünü veren Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, gençlere seslenerek bir ihtiyaçları olup olmadıklarını sordu. Özkan Sarıtoprak yaptığı açıklamada, “Yardıma ihtiyacı olan her öğrencimizin arkasındayız. Gençler, bir ihtiyacınız olursa ben her zaman buradayım. Bir tık uzağınızda. Geleceğimizin mimarları tüm öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.  
GENÇLERİN İHTİYACI OLDUĞUNDA ADRES BELLİ:

Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, yeni eğitim öğretim dönemini yayınladığı bir mesajla kutladı. Sarıtoprak, öğrencilerin her zaman destekçisi olduğunu söyleyerek ihtiyacı olanların kendisine ulaşmasını istedi.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ara verilen yüz yüze eğitim uzun bir aradan sonra dün başladı. Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, yeni eğitim öğretim dönemini yayınladığı bir mesajla kutladı. Sosyal medya hesabından yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere destek olacağının sözünü veren Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, gençlere seslenerek bir ihtiyaçları olup olmadıklarını sordu. Özkan Sarıtoprak yaptığı açıklamada, “Yardıma ihtiyacı olan her öğrencimizin arkasındayız. Gençler, bir ihtiyacınız olursa ben her zaman buradayım. Bir tık uzağınızda. Geleceğimizin mimarları tüm öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.