Şayir, 2021 yatırımlarını sahada inceledi

Dilovası 16.06.2021 - 10:29, Güncelleme: 16.06.2021 - 10:29
 

Şayir, 2021 yatırımlarını sahada inceledi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU’nın Dilovası’nda yapacağı 2021 yılında yer altı yağmur suyu çalışmasını ve diğer yatırımlarını İSU yetkilileri ile sahada inceledi.

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU) 2021 yılından başından bu zamana kadar, Dilovası’nda 10 mahallede 2,4 milyon lira harcadı. Yatırımlarla adeta şantiyeye dönen Dilovası, altyapı, atıksu ve yağmur suyu imalatları ile daha yaşanabilir bir hale gelecek. Yatırımları yerinde incelemek isteyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU yetkilileri ile adeta yatırımların peşine düştü. YATIRIMLARI SAHADA İNCELEDİ Yatırımları sahada İSU yetkilileri ile inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yetkililerden yatırımların gidişatı ile ilgili de bilgi aldı. İlk olarak Bağdat Caddesi’nde (Hastane yolu) altyapı çalışmalarını inceleyen Şayir projenin tamamlanması ile yoğun yağışlarda su baskın riskinin yaşanmayacağını dile getirdi. Projenin kısa sürede bitirileceği bilgisini alan Başkan Şayir, altyapı çalışması sonrası caddenin üstyapı çalışması ile yol konforu sağlanacağını söyledi. İSU YETKİLİLERİ DE EŞLİK ETTİ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve beraberindeki İSU Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necati Çalık, Yatırımlar Şube Müdürü Adem Altay ve İSU Dilovası Şube Müdürü Özay Numan Yandık ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi Elmacık Dere Yolu Sokak’ta çalışmaları devam eden atık su altyapı hattında incelemelerde bulundu. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bölgede 560 metre altyapı imalatı gerçekleştirileceğini belirten Başkan Şayir, bu yatırım ile bölgenin altyapı eksikliğinin tamamlanacağını dile getirdi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU’nın Dilovası’nda yapacağı 2021 yılında yer altı yağmur suyu çalışmasını ve diğer yatırımlarını İSU yetkilileri ile sahada inceledi.

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU) 2021 yılından başından bu zamana kadar, Dilovası’nda 10 mahallede 2,4 milyon lira harcadı. Yatırımlarla adeta şantiyeye dönen Dilovası, altyapı, atıksu ve yağmur suyu imalatları ile daha yaşanabilir bir hale gelecek. Yatırımları yerinde incelemek isteyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İSU yetkilileri ile adeta yatırımların peşine düştü.

YATIRIMLARI SAHADA İNCELEDİ

Yatırımları sahada İSU yetkilileri ile inceleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yetkililerden yatırımların gidişatı ile ilgili de bilgi aldı. İlk olarak Bağdat Caddesi’nde (Hastane yolu) altyapı çalışmalarını inceleyen Şayir projenin tamamlanması ile yoğun yağışlarda su baskın riskinin yaşanmayacağını dile getirdi. Projenin kısa sürede bitirileceği bilgisini alan Başkan Şayir, altyapı çalışması sonrası caddenin üstyapı çalışması ile yol konforu sağlanacağını söyledi.

İSU YETKİLİLERİ DE EŞLİK ETTİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve beraberindeki İSU Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Necati Çalık, Yatırımlar Şube Müdürü Adem Altay ve İSU Dilovası Şube Müdürü Özay Numan Yandık ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi Elmacık Dere Yolu Sokak’ta çalışmaları devam eden atık su altyapı hattında incelemelerde bulundu. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bölgede 560 metre altyapı imalatı gerçekleştirileceğini belirten Başkan Şayir, bu yatırım ile bölgenin altyapı eksikliğinin tamamlanacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.