Şayir'den 19 Eylül 'Gaziler Günü' mesajı

Dilovası 18.09.2021 - 16:18, Güncelleme: 18.09.2021 - 16:18
 

Şayir'den 19 Eylül 'Gaziler Günü' mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna büyük fedakârlıklar gösteren tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diyerek 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı.

 Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şunları kaydetti; “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşallik’ rütbesi ve ‘Gazilik’ ünvanı tevdi edilmiştir. Bu anlamlı günün yıl dönümü olan 19 Eylül tarihini Gaziler Günü olarak kutluyoruz. Gazi ünvanı, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek derecede büyüktür. Türk milletinin şanlı geçmişinde binlerce şehidi ve gazisi vardır. Her biri vatanı için bedenini siper etmiş, şehit olmuş, yaralanmış ama davasından ödün vermemiştir.  Türk ulusu için şehitler nurlanmış, gaziler onurlanmış kişiler demektir. Eğer bugün topraklarımızda hür ve bağımsız, huzur ve güven içinde yaşıyorsak, şüphesiz ki şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. TÜM KAHRAMANLARIMIZI RAHMETLE YAD EDİYORUM Ayyıldızlı bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırmak, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazifedir. Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz’da vatanı, milleti, bayrağı ve kutsal değerler uğruna canlarını ortaya koyarak bu toprakları bizlere vatan kılan, tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum. GAZİLER GÜNÜMÜZÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, kurucu kahramanlara, aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Dilovalı gazilerimiz başta olmak üzere hayatta olan bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü yürekten kutluyor, huzur ve esenlik dolu uzun bir ömür temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna büyük fedakârlıklar gösteren tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diyerek 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı.

 Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şunları kaydetti; “Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşallik’ rütbesi ve ‘Gazilik’ ünvanı tevdi edilmiştir. Bu anlamlı günün yıl dönümü olan 19 Eylül tarihini Gaziler Günü olarak kutluyoruz. Gazi ünvanı, hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek derecede büyüktür. Türk milletinin şanlı geçmişinde binlerce şehidi ve gazisi vardır. Her biri vatanı için bedenini siper etmiş, şehit olmuş, yaralanmış ama davasından ödün vermemiştir.  Türk ulusu için şehitler nurlanmış, gaziler onurlanmış kişiler demektir. Eğer bugün topraklarımızda hür ve bağımsız, huzur ve güven içinde yaşıyorsak, şüphesiz ki şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir.

TÜM KAHRAMANLARIMIZI RAHMETLE YAD EDİYORUM

Ayyıldızlı bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırmak, şehit yakınlarımıza ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazifedir. Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz’da vatanı, milleti, bayrağı ve kutsal değerler uğruna canlarını ortaya koyarak bu toprakları bizlere vatan kılan, tüm kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum.

GAZİLER GÜNÜMÜZÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, kurucu kahramanlara, aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Dilovalı gazilerimiz başta olmak üzere hayatta olan bütün gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü yürekten kutluyor, huzur ve esenlik dolu uzun bir ömür temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.