SEDAŞ kar nöbetinde

Kocaeli 17.01.2021 - 15:31, Güncelleme: 17.01.2021 - 15:31
 

SEDAŞ kar nöbetinde

Marmara’nın doğusunu etkisi altına alan yoğun kar yağışında Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Bolu İllerinde meydana gelen kesintilere müdahale etmek için SEDAŞ saha ekipleri, SCADA Kumanda Merkezi ve SEDAŞ Çağrı Merkezi 24 saat çalışıyor.

Faaliyet bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ile kar alarmına geçen SEDAŞ saha ekipleri; 16 Ocak Cumartesi akşamından itibaren etkisini artıran kar yağışının neden olduğu kesintilere müdahale etmek için zorlu şartlar altında müdahalelerini sürdürüyor. Saha çalışanlarının yanı sıra; gerekli koordinasyonun sağlanması için SEDAŞ yöneticileri, SCADA Kumanda Merkezi ve SEDAŞ Çağrı Merkezi’nde de yoğun bir hafta sonu çalışması devam ediyor. Yüksek kesimlerde etkisini daha şiddetli bir şekilde hissettiren yağış nedeniyle oluşan kar yükü ve buzlanmalar enerji hatlarını olumsuz etkilerken; ekipler bu noktalara ulaşmak için de yoğun çaba sarf ediyor. Araçlar ile ulaşılamayan noktalara yürüyerek ulaşan ekipler; büyük bir gayret ve azimle görevlerini yerine getirmeye çalışıyor.
Marmara’nın doğusunu etkisi altına alan yoğun kar yağışında Sakarya, Kocaeli, Düzce ve Bolu İllerinde meydana gelen kesintilere müdahale etmek için SEDAŞ saha ekipleri, SCADA Kumanda Merkezi ve SEDAŞ Çağrı Merkezi 24 saat çalışıyor.

Faaliyet bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ile kar alarmına geçen SEDAŞ saha ekipleri; 16 Ocak Cumartesi akşamından itibaren etkisini artıran kar yağışının neden olduğu kesintilere müdahale etmek için zorlu şartlar altında müdahalelerini sürdürüyor. Saha çalışanlarının yanı sıra; gerekli koordinasyonun sağlanması için SEDAŞ yöneticileri, SCADA Kumanda Merkezi ve SEDAŞ Çağrı Merkezi’nde de yoğun bir hafta sonu çalışması devam ediyor.
Yüksek kesimlerde etkisini daha şiddetli bir şekilde hissettiren yağış nedeniyle oluşan kar yükü ve buzlanmalar enerji hatlarını olumsuz etkilerken; ekipler bu noktalara ulaşmak için de yoğun çaba sarf ediyor. Araçlar ile ulaşılamayan noktalara yürüyerek ulaşan ekipler; büyük bir gayret ve azimle görevlerini yerine getirmeye çalışıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.