19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sedat Özçelik’ten müjdeli haber geldi

Çayırova 31.03.2021 - 09:21, Güncelleme: 31.03.2021 - 09:21
 

Sedat Özçelik’ten müjdeli haber geldi

Sedat Özçelik’ten müjdeli haber geldi

Geçtiğimiz Şubat ayında TEM Otoyolu Ankara istikameti İzmit Hatipköy mevkiinde seyir halindeki tıra arkadan çarparak ağır yaralanan Sedat Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla taburcu olduğunu duyurdu. TEM Otoyolu Ankara istikametinde geçtiğimiz Şubat ayında seyir halinde olan Sedat Özçelik idaresindeki 41 AGB 527 plakalı otomobil, İzmit Hatipköy mevkiinde önünde seyreden Halil Yılmaz idaresindeki 42 PF 583 plakalı TIR'a arkadan çarpmıştı. Kazada Ahmet Demirkıran yaşamını yitirirken ağır yaralanan Sedat Özçelik’in tedavisi ise Kocaeli Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürüyordu. Hastanedeki tedavi süreci tamamlanan Özçelik, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile taburcu olduğunu duyurdu. “YERİN ASLA DOLMAYACAK” Özçelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ahmet Demirkıran’a veda ederek, tedavi süreciyle ilgili de bilgiler verdi. Özçelik açıklamasında şunları kaydetti; “Yokluğunu bir ömür hissedeceğim canım kardeşim, sevgili dostumu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Beraber geçirdiğimiz trafik kazasında aramızdan ayrılan  dostum, kardeşim, arkadaşım vefalı insan Ahmet Demirkıran'a Allah'tan rahmet dilerim.. Yerin asla dolmayacak kardeşim. Gönlümüz hüzünlü, gözlerimiz yaşlı olsa da, canım kardeşimin güzel geçen ömrü son bulsa da her zaman kalbimizde yaşamaya devam edecek, Allah’ım onu cennetine koysun. Mekânı cennet olsun. Sana seslenmeyi o kadar çok özledim ki kelimelerle anlatamam aslan kardeşim.” “TEDAVİ SÜRECİM EVDE DEVAM EDECEK” Tedavi süreci hakkında da açıklama yapan Özçelik, “Merak eden değerli büyüklerim ve dostlarım çok şükür bende zorlu tedavi sürecinin ardından hastaneden taburcu oldum ve tedavim devam etmekde. Bu süreçte yanımda olan değerli ailem, dostlarım ve büyüklerim başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun”
Sedat Özçelik’ten müjdeli haber geldi

Geçtiğimiz Şubat ayında TEM Otoyolu Ankara istikameti İzmit Hatipköy mevkiinde seyir halindeki tıra arkadan çarparak ağır yaralanan Sedat Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla taburcu olduğunu duyurdu.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde geçtiğimiz Şubat ayında seyir halinde olan Sedat Özçelik idaresindeki 41 AGB 527 plakalı otomobil, İzmit Hatipköy mevkiinde önünde seyreden Halil Yılmaz idaresindeki 42 PF 583 plakalı TIR'a arkadan çarpmıştı. Kazada Ahmet Demirkıran yaşamını yitirirken ağır yaralanan Sedat Özçelik’in tedavisi ise Kocaeli Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürüyordu. Hastanedeki tedavi süreci tamamlanan Özçelik, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile taburcu olduğunu duyurdu.

“YERİN ASLA DOLMAYACAK”

Özçelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ahmet Demirkıran’a veda ederek, tedavi süreciyle ilgili de bilgiler verdi. Özçelik açıklamasında şunları kaydetti; “Yokluğunu bir ömür hissedeceğim canım kardeşim, sevgili dostumu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Beraber geçirdiğimiz trafik kazasında aramızdan ayrılan  dostum, kardeşim, arkadaşım vefalı insan Ahmet Demirkıran'a Allah'tan rahmet dilerim.. Yerin asla dolmayacak kardeşim. Gönlümüz hüzünlü, gözlerimiz yaşlı olsa da, canım kardeşimin güzel geçen ömrü son bulsa da her zaman kalbimizde yaşamaya devam edecek, Allah’ım onu cennetine koysun. Mekânı cennet olsun. Sana seslenmeyi o kadar çok özledim ki kelimelerle anlatamam aslan kardeşim.”

“TEDAVİ SÜRECİM EVDE DEVAM EDECEK”

Tedavi süreci hakkında da açıklama yapan Özçelik, “Merak eden değerli büyüklerim ve dostlarım çok şükür bende zorlu tedavi sürecinin ardından hastaneden taburcu oldum ve tedavim devam etmekde. Bu süreçte yanımda olan değerli ailem, dostlarım ve büyüklerim başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.