Şehit ateşi düştü

03.03.2016 - 08:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şehit ateşi düştü

Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin, Mardin'in Dargeçit ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü. Acı haber, şehidin Mersin'deki ailesine sabaha karşı verildi.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, teröristlere yönelik arama tarama faaliyeti sırasında uzun namlulu silahla şehit edilen Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin'in (38) Mersin'de yaşayan ailesine acıhaber askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit Emrah Şahin'in baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. ACI HABERİ SABAHA KARŞI VERDİLER Şehidin, merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle'deki baba ocağına giden Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ile bazı askeri yetkililer, baba Cafer Şahin ve anne Gülay Şahin'e acı haberi sabaha karşı verdi. Evlatlarının şehit haberi ile göz yaşlarına boğulan ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Çevredeki apartmandaki vatandaşlar da evlerinin balkonlarını Türk bayraklarıyla donattı. Ailenin evinin önünde sağlık görevlileri de hazır bekletildi. 1 YIL ÖNCE EVLENMİŞ İki çocuklu ailenin en küçüğü olduğu belirtilen şehit Üsteğmen Emrah Şahin'in, yaklaşık 1 yıl önce evlendiği öğrenildi. Şehidin Mardin'de düzenlenecek törenin ardından Mersin'de toprağa verileceği bildirildi.
Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin, Mardin'in Dargeçit ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düştü. Acı haber, şehidin Mersin'deki ailesine sabaha karşı verildi.

Mardin'in Dargeçit ilçesinde, teröristlere yönelik arama tarama faaliyeti sırasında uzun namlulu silahla şehit edilen Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin'in (38) Mersin'de yaşayan ailesine acıhaber askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit Emrah Şahin'in baba evi Türk bayrakları ile donatıldı.

ACI HABERİ SABAHA KARŞI VERDİLER

Şehidin, merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle'deki baba ocağına giden Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ile bazı askeri yetkililer, baba Cafer Şahin ve anne Gülay Şahin'e acı haberi sabaha karşı verdi. Evlatlarının şehit haberi ile göz yaşlarına boğulan ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Çevredeki apartmandaki vatandaşlar da evlerinin balkonlarını Türk bayraklarıyla donattı. Ailenin evinin önünde sağlık görevlileri de hazır bekletildi.

1 YIL ÖNCE EVLENMİŞ

İki çocuklu ailenin en küçüğü olduğu belirtilen şehit Üsteğmen Emrah Şahin'in, yaklaşık 1 yıl önce evlendiği öğrenildi. Şehidin Mardin'de düzenlenecek törenin ardından Mersin'de toprağa verileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.