19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şehit babasından Kaymakam Kara’ya ziyaret

Darıca 05.08.2021 - 13:44, Güncelleme: 05.08.2021 - 13:44
 

Şehit babasından Kaymakam Kara’ya ziyaret

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, 2006 yılında Tunceli'de şehit olan Piyade Komando Er Sebahattin Dündar’ın babası Mehmet Dündar ve kardeşi Seracettin Dündar’ı ağırladı.

2006 yılında Tunceli'de bir grup terörist tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 1986/1 tertip Piyade Komando Er Sebahattin Dündar’ın babası Mehmet Dündar ve kardeşi Seracettin Dündar Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret etti. Ziyarette şehit ailesi ile yakından ilgilenen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek Dündar ailesine teşekkürlerini iletti. “ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNİN YANINDAYIZ” Ziyarette konuşan Kaymakam Kara, “Vatanı ve milleti uğruna en kıymetli varlıkları olan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Şehitlerimizin aileleri tabi ki acılarını en derinden hissediyor ve paylaşıyoruz. Bizler ailemizin her daim yanında olarak onların her türlü sıkıntıda yanlarında olarak yaşamamaları için devlet olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Şehidimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyor ailesine böylesine bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ederim” dedi. Şehit Piyade Komando Er Sebahattin Dündar’ın babası Mehmet Dündar ise Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’ya misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, 2006 yılında Tunceli'de şehit olan Piyade Komando Er Sebahattin Dündar’ın babası Mehmet Dündar ve kardeşi Seracettin Dündar’ı ağırladı.

2006 yılında Tunceli'de bir grup terörist tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 1986/1 tertip Piyade Komando Er Sebahattin Dündar’ın babası Mehmet Dündar ve kardeşi Seracettin Dündar Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’yı ziyaret etti. Ziyarette şehit ailesi ile yakından ilgilenen Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek Dündar ailesine teşekkürlerini iletti.

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNİN YANINDAYIZ”

Ziyarette konuşan Kaymakam Kara, “Vatanı ve milleti uğruna en kıymetli varlıkları olan canlarını feda eden aziz şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Şehitlerimizin aileleri tabi ki acılarını en derinden hissediyor ve paylaşıyoruz. Bizler ailemizin her daim yanında olarak onların her türlü sıkıntıda yanlarında olarak yaşamamaları için devlet olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Şehidimize tekrardan Allah’tan rahmet diliyor ailesine böylesine bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ederim” dedi. Şehit Piyade Komando Er Sebahattin Dündar’ın babası Mehmet Dündar ise Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’ya misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.