ŞEHİT ONBAŞININ CENAZESİ ADIYAMAN'DA

21.07.2015 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ŞEHİT ONBAŞININ CENAZESİ ADIYAMAN'DA

PKK üyelerince açılan ateş sonucunda çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı Müsellim Ünal'ın cenazesi otopsi işleminin ardından Adıyaman'a getirildi.

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK'lılar arasında dün çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı 22 yaşındaki Müsellim Ünal'ın cenazesi, Malatya'da yapılan otopsini ardından tören için Adıyaman'a getirildi. OTOPSİSİ TAMAMLANDI Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kürk ve Derinsu mevkilerinde dün arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK üyelerince açılan ateş sonucunda çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı Müsellim Ünal'ın, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morgunda gece yapılan otopsisi tamamlandı. HELİKOPTERLE ADIYAMAN'A GETİRİLDİ Askerler tarafından alınarak Malatya Hava Lojmanları Tulga 1 Kışlası'na getirilen şehidin cenazesi, helikopterle tören için Adıyaman'a getirildi. Adıyaman Polis Özel Harekat Şubesi pistine inen helikopterden ambulansa alınan şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, daha sonra Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu. Şehidin cenazesi, öğle saatlerinde yapılacak törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri'ye gönderilecek.
PKK üyelerince açılan ateş sonucunda çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı Müsellim Ünal'ın cenazesi otopsi işleminin ardından Adıyaman'a getirildi.

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK'lılar arasında dün çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı 22 yaşındaki Müsellim Ünal'ın cenazesi, Malatya'da yapılan otopsini ardından tören için Adıyaman'a getirildi.

OTOPSİSİ TAMAMLANDI

Adıyaman merkeze bağlı Kömür beldesindeki Kürk ve Derinsu mevkilerinde dün arazi arama tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerine terör örgütü PKK üyelerince açılan ateş sonucunda çıkan çatışmada şehit olan jandarma onbaşı Müsellim Ünal'ın, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morgunda gece yapılan otopsisi tamamlandı.

HELİKOPTERLE ADIYAMAN'A GETİRİLDİ

Askerler tarafından alınarak Malatya Hava Lojmanları Tulga 1 Kışlası'na getirilen şehidin cenazesi, helikopterle tören için Adıyaman'a getirildi. Adıyaman Polis Özel Harekat Şubesi pistine inen helikopterden ambulansa alınan şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, daha sonra Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.

Şehidin cenazesi, öğle saatlerinde yapılacak törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kayseri'ye gönderilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.