Şehitlerimizin acısı yürek yaktı

Çayırova 07.02.2020 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şehitlerimizin acısı yürek yaktı

Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde,  çığ altında kalan vatandaşları kurtarmak amacıyla destek ekip olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan ve ikinci çığın düşmesi sonucunda şehit olan Çayırovalı Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık ve Jandarma Astsubay Fatih Karagöz ’ın naaşları, Vali Hüseyin Aksoy tarafından Cengiz Topel Havalimanında karşılandı. DEVLET ERKÂNI HAZIR BULUNDU Cengiz Topel Havaalanındaki karşılamaya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Fikri Işık Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Siyasi Parti İl Başkanları, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, askeri erkan, Şehit Aileleri ve Şehit yakınları katıldılar. Vali Hüseyin Aksoy şehitlerimizin ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak, acılarını paylaştı. IŞIK’IN NAAŞI MEMLEKETİ DÜZCEDE Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri tarafından Çayırovalı şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın naaşı memleketi olan Düzce’ye Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün naaş-ı ise Kartepe’ye, son yolculuklarına uğurlanmak üzere dualarla gönderildi.        

Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde,  çığ altında kalan vatandaşları kurtarmak amacıyla destek ekip olarak arama kurtarma çalışmalarına katılan ve ikinci çığın düşmesi sonucunda şehit olan Çayırovalı Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık ve Jandarma Astsubay Fatih Karagöz ’ın naaşları, Vali Hüseyin Aksoy tarafından Cengiz Topel Havalimanında karşılandı.

DEVLET ERKÂNI HAZIR BULUNDU

Cengiz Topel Havaalanındaki karşılamaya; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu,  AK Parti Kocaeli Milletvekilleri; Fikri Işık Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcıvekili Erdal Yücel, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  Siyasi Parti İl Başkanları, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, askeri erkan, Şehit Aileleri ve Şehit yakınları katıldılar. Vali Hüseyin Aksoy şehitlerimizin ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak, acılarını paylaştı.

IŞIK’IN NAAŞI MEMLEKETİ DÜZCEDE

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri tarafından Çayırovalı şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın naaşı memleketi olan Düzce’ye Jandarma Astsubay Fatih Karagöz’ün naaş-ı ise Kartepe’ye, son yolculuklarına uğurlanmak üzere dualarla gönderildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.