Şehrim 2023 otobüsü Gebze’de

Gebze 27.04.2018 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şehrim 2023 otobüsü Gebze’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı “Şehrim 2023” projesinin otobüsü Gebze’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı “Şehrim 2023” projesinin otobüsü Gebze’ye geldi. Vatandaşların yaşadıkları şehir için görüşlerini belirtebildiği “Şehrim 2023” otobüsü Gebzelileri dinledi daha güzel bir Gebze için görüşlerini aldı. Vatandaşlara anketler doldurulan otobüste vatandaşların istekleri ve talepleri tek tek dinleniyor ve not ediliyor. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan “Şehirim 2023” projesinin otobüsünü Ak Parti Kocaeli, Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelliönder, ve Ak Parti teşkilatı yöneticileri ziyaret etti. SİZLERİN ÖNERİLERİ ÇOK ÖNEMLİ Vatandaşlarla sohbet eden ve taleplerini alan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Türkiye ne yazık ki Ak Parti döneminden önce şehircilik kültüründen çok uzaklaşmıştı. Ak Parti Belediyecilik anlayışıyla birlikte şehirlerimizde bizim medeniyetimizde olması gerekenler hayat bulmaya başladı. Ak Partinin belediyecilik anlayışıyla şehirlerimiz canlanmaya başladı, yaşam alanları artmaya başladı. Dün hükümetlerin yapamadıklarını bu gün belediyelerimiz yapıyor. Umarım başlatılan bu kampanya amacına ulaşır, şehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kendi şehirleri ile ilgili talepleri ve önerileri çok önemli” dedi. BAŞKAN KÖŞKER’İN SELAMLARINI İLETTİLER Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı münasebetiyle Ankara’da bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in selamlarını ileten Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel’de Gebzelilerin taleplerini ve önerilerini diledi. “Şehrim 2023” projesinin otobüsünün Gebze’de olmasından mutluluk duyduklarını ifade eden başkan yardımcıları Ayran ve Güzel, “ Burada gerçekleşen çalışma ile umuyoruz ki daha güzel bir Gebze bizleri bekliyor. Gebzeliler burada taleplerini ve önerilerini birebir aktarma fırsatı buluyorlar. Gebze’miz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandılar.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı “Şehrim 2023” projesinin otobüsü Gebze’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı “Şehrim 2023” projesinin otobüsü Gebze’ye geldi. Vatandaşların yaşadıkları şehir için görüşlerini belirtebildiği “Şehrim 2023” otobüsü Gebzelileri dinledi daha güzel bir Gebze için görüşlerini aldı. Vatandaşlara anketler doldurulan otobüste vatandaşların istekleri ve talepleri tek tek dinleniyor ve not ediliyor. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan “Şehirim 2023” projesinin otobüsünü Ak Parti Kocaeli, Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelliönder, ve Ak Parti teşkilatı yöneticileri ziyaret etti.


SİZLERİN ÖNERİLERİ ÇOK ÖNEMLİ
Vatandaşlarla sohbet eden ve taleplerini alan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Türkiye ne yazık ki Ak Parti döneminden önce şehircilik kültüründen çok uzaklaşmıştı. Ak Parti Belediyecilik anlayışıyla birlikte şehirlerimizde bizim medeniyetimizde olması gerekenler hayat bulmaya başladı. Ak Partinin belediyecilik anlayışıyla şehirlerimiz canlanmaya başladı, yaşam alanları artmaya başladı. Dün hükümetlerin yapamadıklarını bu gün belediyelerimiz yapıyor. Umarım başlatılan bu kampanya amacına ulaşır, şehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kendi şehirleri ile ilgili talepleri ve önerileri çok önemli” dedi.


BAŞKAN KÖŞKER’İN SELAMLARINI İLETTİLER
Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı münasebetiyle Ankara’da bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in selamlarını ileten Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran ve Engin Güzel’de Gebzelilerin taleplerini ve önerilerini diledi. “Şehrim 2023” projesinin otobüsünün Gebze’de olmasından mutluluk duyduklarını ifade eden başkan yardımcıları Ayran ve Güzel, “ Burada gerçekleşen çalışma ile umuyoruz ki daha güzel bir Gebze bizleri bekliyor. Gebzeliler burada taleplerini ve önerilerini birebir aktarma fırsatı buluyorlar. Gebze’miz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.