19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Serap Çakır, EYT’lilerin sorunlarını dinledi!

Siyaset 01.09.2021 - 10:18, Güncelleme: 01.09.2021 - 10:18
 

Serap Çakır, EYT’lilerin sorunlarını dinledi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi yöneticileri Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

EYT Gebze Şubesi Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri; Özgür Kotan ve Mesut Dede, Dilovası temsilcileri; Metin Türker ve Fuat Budak ile birlikte, bir hafta öne Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Serap Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Başkan Çakır’ın derneklerinin kuruluş aşamasından itibaren her zaman yanlarında olarak destek verdiğini vurgulayan başkan Erdoğan il başkanı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. “BİR AN ÖNCE SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ LAZIM” Samimi bir ortamda konuklarını İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve kadın kolları başkanı Esra Yeşil ile birlikte ağırlayan başkan Serap Çakır, emeklilikte yaşa takılanlar sorununun hem ekonomik hem de sosyal bakımdan bir an önce çözümlenmesi gereken sorun olarak gördüklerini belirterek, parti olarak bu konudaki duruşlarını ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı. Çakır, hak arama çalışmaları sırasında yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Erdoğan’a yaklaşan seçim ve sandığı işaret ederek, iktidara gelerek bu sorunu ortadan kaldıracaklarını söyledi.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gebze Şubesi yöneticileri Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

EYT Gebze Şubesi Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri; Özgür Kotan ve Mesut Dede, Dilovası temsilcileri; Metin Türker ve Fuat Budak ile birlikte, bir hafta öne Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Serap Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Başkan Çakır’ın derneklerinin kuruluş aşamasından itibaren her zaman yanlarında olarak destek verdiğini vurgulayan başkan Erdoğan il başkanı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“BİR AN ÖNCE SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ LAZIM”

Samimi bir ortamda konuklarını İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve kadın kolları başkanı Esra Yeşil ile birlikte ağırlayan başkan Serap Çakır, emeklilikte yaşa takılanlar sorununun hem ekonomik hem de sosyal bakımdan bir an önce çözümlenmesi gereken sorun olarak gördüklerini belirterek, parti olarak bu konudaki duruşlarını ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı. Çakır, hak arama çalışmaları sırasında yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Erdoğan’a yaklaşan seçim ve sandığı işaret ederek, iktidara gelerek bu sorunu ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.