Sercan Kaya Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde!

Spor 28.01.2022 - 11:45, Güncelleme: 28.01.2022 - 11:50
 

Sercan Kaya Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde!

Sercan Kaya Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde!

TFF 3.Ligde rekabet eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 4. isim olan Sercan Kayayı duyurdu. BİLİNMESİ GEREKENLER VE YAPILAN DUYURU ŞU ŞEKİLDE İlk olarak Bergama'dan Mustafa Gürbüz ve sol bek Tayfun Sabri ve Iğdır Futbol Kulübünün  genç stoperi Bayram Enes’i transfer eden sarı yeşilliler Van Spor için oynayan  orta saha oyuncusu Sercan Kaya’yla imzaladı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Darıca Gençlerbirliği Van Spor forması giyen ve Süper Lig dahil birçok takımda görev alan tecrübeli oyuncu Sercan Kaya ile Sözleşme imzalayarak renklerine katmıştır”.
Sercan Kaya Redoks Darıca Gençlerbirliği’nde!

TFF 3.Ligde rekabet eden temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı 4. isim olan Sercan Kayayı duyurdu.

BİLİNMESİ GEREKENLER VE YAPILAN DUYURU ŞU ŞEKİLDE

İlk olarak Bergama'dan Mustafa Gürbüz ve sol bek Tayfun Sabri ve Iğdır Futbol Kulübünün  genç stoperi Bayram Enes’i transfer eden sarı yeşilliler Van Spor için oynayan  orta saha oyuncusu Sercan Kaya’yla imzaladı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Darıca Gençlerbirliği Van Spor forması giyen ve Süper Lig dahil birçok takımda görev alan tecrübeli oyuncu Sercan Kaya ile Sözleşme imzalayarak renklerine katmıştır”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.