19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sevineceğiz ama tedbiri bırakmayacağız”

Gebze 22.01.2021 - 11:30, Güncelleme: 22.01.2021 - 11:30
 

“Sevineceğiz ama tedbiri bırakmayacağız”

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze bölgesinde vaka sayılarında düşüş olduğunu ancak bunun rehavete de yol açmaması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu “Sevineceğiz ama tedbiri de elden bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Abbas Sır İle Güne Merhaba Başlıyor Hedef TV’nin ‘Abbas Sır İle Güne Merhaba’ isimli sabah programına telefonla katılarak Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır’ın sorularını yanıtlayan Dr. İlhan Kadıoğlu, “Eylül aylarında vaka sayıları çok büyük artıştaydı. Hastanelerimizin doluluk oranları ve yoğun bakım üniteleri dolmaya başlamıştı. Kasım ayı sonundan bu yana alınan tedbirler ve vatandaşlarımızın da bu işin ciddiyetini anlaması ile vaka sayılarında düşüşler başladı ancak bu sakın bir rehavete yol açmasın. Bu virüs, bir kişi ile başladı, bitene kadar tedbirlerimizi devam ettirmeliyiz. Kalabalık ortamlara girerken maske ve mesafe kuralına uymalıyız” şeklinde konuştu. AŞILAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Aşılama çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Dr. Kadıoğlu, “Öncelikle sağlık çalışanları aşı oldu. Yüzde doksan oranda tamamladı. Şimdi ise yaşlılarımız aşı olacak. Grup grup aşılama çalışmaları sürecek ve tamamlanacak. İki aşamalı aşı oluyoruz. İnşallah dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan bu virüs sona erecek. Kurallara uymaya birbirimize dikkat etmeye devam edeceğiz. Şakaya gelecek bir durum yok. Aynı ciddiyetle yola devam edelim. Daha güzel günler görelim” dedi.
Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze bölgesinde vaka sayılarında düşüş olduğunu ancak bunun rehavete de yol açmaması gerektiğini söyledi. Kadıoğlu “Sevineceğiz ama tedbiri de elden bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

Abbas Sır İle Güne Merhaba Başlıyor

Hedef TV’nin ‘Abbas Sır İle Güne Merhaba’ isimli sabah programına telefonla katılarak Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır’ın sorularını yanıtlayan Dr. İlhan Kadıoğlu, “Eylül aylarında vaka sayıları çok büyük artıştaydı. Hastanelerimizin doluluk oranları ve yoğun bakım üniteleri dolmaya başlamıştı. Kasım ayı sonundan bu yana alınan tedbirler ve vatandaşlarımızın da bu işin ciddiyetini anlaması ile vaka sayılarında düşüşler başladı ancak bu sakın bir rehavete yol açmasın. Bu virüs, bir kişi ile başladı, bitene kadar tedbirlerimizi devam ettirmeliyiz. Kalabalık ortamlara girerken maske ve mesafe kuralına uymalıyız” şeklinde konuştu.

AŞILAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aşılama çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekleyen Dr. Kadıoğlu, “Öncelikle sağlık çalışanları aşı oldu. Yüzde doksan oranda tamamladı. Şimdi ise yaşlılarımız aşı olacak. Grup grup aşılama çalışmaları sürecek ve tamamlanacak. İki aşamalı aşı oluyoruz. İnşallah dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan bu virüs sona erecek. Kurallara uymaya birbirimize dikkat etmeye devam edeceğiz. Şakaya gelecek bir durum yok. Aynı ciddiyetle yola devam edelim. Daha güzel günler görelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.