“Şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı”

Gündem 01.07.2021 - 12:25, Güncelleme: 01.07.2021 - 12:25
 

“Şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı”

“Şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz LGBTİ’yi, ahlaksızlık olarak nitelendirip, “Bu şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı, propaganda faaliyetleri durdurulmalı” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz LGBTİ hakkında sosyal medya hesabında çok sert açıklamalarda bulundu. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “LGBTİ ahlaksızlığını bir özgürlük meselesi olarak dünyaya pazarlayan ülkeler bugün pedofiliyi (çocuk istismarı) de bir tercih meselesi olarak meşrulaştırma gayretindeler. Birçok Avrupa ülkesinde pedofiliyi savunan dernekler faaliyetteler. Gelinen nokta bu. Tehlike büyük. SİZE YAZIKLAR OLSUN İnsan fıtratını, aileyi ve toplumu hedef alan her türlü sapkınlığın, hak ve özgürlük adı altında meşrulaştırma çabalarının önüne acilen geçilmeli! Bu şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı, propaganda faaliyetleri durdurulmalı!  Aksi takdirde bu ülke yarın pedofiliyi savunan topluluklara da şahit olacak! Masum bir çocuğumuza yaşatılanlar toplumumuz adına bir felakettir. Bundan daha feci bir musibet olamaz! LGBTİ onursuzluğuna özgürlük yalanıyla destek verip önde yürüyen Vekiller, yarın da pedofilinin renkleri ile karşımıza çıkacak. Size yazıklar olsun!”
“Şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz LGBTİ’yi, ahlaksızlık olarak nitelendirip, “Bu şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı, propaganda faaliyetleri durdurulmalı” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz LGBTİ hakkında sosyal medya hesabında çok sert açıklamalarda bulundu. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “LGBTİ ahlaksızlığını bir özgürlük meselesi olarak dünyaya pazarlayan ülkeler bugün pedofiliyi (çocuk istismarı) de bir tercih meselesi olarak meşrulaştırma gayretindeler. Birçok Avrupa ülkesinde pedofiliyi savunan dernekler faaliyetteler. Gelinen nokta bu. Tehlike büyük.

SİZE YAZIKLAR OLSUN

İnsan fıtratını, aileyi ve toplumu hedef alan her türlü sapkınlığın, hak ve özgürlük adı altında meşrulaştırma çabalarının önüne acilen geçilmeli! Bu şeytani amaçlar için çalışan dernekler kapatılmalı, propaganda faaliyetleri durdurulmalı!  Aksi takdirde bu ülke yarın pedofiliyi savunan topluluklara da şahit olacak! Masum bir çocuğumuza yaşatılanlar toplumumuz adına bir felakettir. Bundan daha feci bir musibet olamaz! LGBTİ onursuzluğuna özgürlük yalanıyla destek verip önde yürüyen Vekiller, yarın da pedofilinin renkleri ile karşımıza çıkacak. Size yazıklar olsun!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.