19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sezgeko ailesinden muhteşem düğün

Gebze 05.09.2021 - 15:48, Güncelleme: 05.09.2021 - 15:48
 

Sezgeko ailesinden muhteşem düğün

Bir dönem Gebzespor’da yöneticilik yapan bölgemizin tanınan ve sevilen iş insanlarından, Bizim Emlak’ın sahibi Servet Sezgeko’nun kardeşi Hamdullah Sezgeko, gönlünü kaptırdığı Emine Sevilgen ile evlendi.

Bölgemizin tanınan iş insanlarından Servet Sezgeko’nun kardeşi Hamdullah Sezgeko dünya evine girdi. Hayatını Sevilgen ailesinin güzel kızları Emine ile birleştiren Sezgeko ailesinin yakışıklı evlatları Hamdullah, Darıca Belediyesi Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen dillere destan bir düğün ile evliler kervanına katıldı. Hınca hınç dolan düğün yeri, son dönemin en görkemli düğününe şahitlik ederken, davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar. PROTOKOLDEN TAM KADRO KATILIM Sezgeko ve Sevilgen ailelerini birbirlerine dünür yapan muhteşem düğüne protokol de yakın ilgi gösterdi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve çok sayıda iş, siyasi, sivil toplum kuruluşlarının seçkin temsilcileri katıldı. Kardeşinin mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Servet Sezgeko, gece boyunca davetliler ile yakından ilgilenirken, gazetemize yaptığı açıklamada, “Ailemizin mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarımıza, dostlarımıza, ailelerimize ve yakınlarımıza teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar “dedi.
Bir dönem Gebzespor’da yöneticilik yapan bölgemizin tanınan ve sevilen iş insanlarından, Bizim Emlak’ın sahibi Servet Sezgeko’nun kardeşi Hamdullah Sezgeko, gönlünü kaptırdığı Emine Sevilgen ile evlendi.

Bölgemizin tanınan iş insanlarından Servet Sezgeko’nun kardeşi Hamdullah Sezgeko dünya evine girdi. Hayatını Sevilgen ailesinin güzel kızları Emine ile birleştiren Sezgeko ailesinin yakışıklı evlatları Hamdullah, Darıca Belediyesi Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen dillere destan bir düğün ile evliler kervanına katıldı. Hınca hınç dolan düğün yeri, son dönemin en görkemli düğününe şahitlik ederken, davetliler unutulmaz bir gece yaşadılar.

PROTOKOLDEN TAM KADRO KATILIM

Sezgeko ve Sevilgen ailelerini birbirlerine dünür yapan muhteşem düğüne protokol de yakın ilgi gösterdi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve çok sayıda iş, siyasi, sivil toplum kuruluşlarının seçkin temsilcileri katıldı. Kardeşinin mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşayan Servet Sezgeko, gece boyunca davetliler ile yakından ilgilenirken, gazetemize yaptığı açıklamada, “Ailemizin mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarımıza, dostlarımıza, ailelerimize ve yakınlarımıza teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar “dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.