19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Show ile değil hizmet ile ön plana çık!”

Siyaset 04.10.2021 - 12:24, Güncelleme: 04.10.2021 - 12:36
 

“Show ile değil hizmet ile ön plana çık!”

DEVA’LI ÇELİK’TEN HAMZA ŞAYİR’E SERT ELEŞTİRİ;

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, ilginç bir iddiayı gündem getirerek Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir’e yüklendi. Çelik, zabıtaların hafiye olarak kullanılmasının yanlış olduğunu söyleyerek, “Hizmet ile ön plana çık show ile değil” dedi. DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Dilovası’nda zabıtaların hafiye olarak kullanıldığını söyleyerek Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklendi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hamza Şayir duyduğumuza göre bazı zabıtaları hafiye diye kullanıyormuşsun. Bir belediye başkanına yakışır mı? Kim arkamdan konuşuyor diye araştırın demek zayıflıktır. Kendine gel! Halk seni oraya getirdi. O koltukta tüm vatandaşlara başkanlık yapmayı öğren. Hizmet ile ön plana çık. Show ile değil” ifadelerini kullandı.
DEVA’LI ÇELİK’TEN HAMZA ŞAYİR’E SERT ELEŞTİRİ;

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, ilginç bir iddiayı gündem getirerek Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir’e yüklendi. Çelik, zabıtaların hafiye olarak kullanılmasının yanlış olduğunu söyleyerek, “Hizmet ile ön plana çık show ile değil” dedi.

DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Dilovası’nda zabıtaların hafiye olarak kullanıldığını söyleyerek Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e yüklendi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hamza Şayir duyduğumuza göre bazı zabıtaları hafiye diye kullanıyormuşsun. Bir belediye başkanına yakışır mı? Kim arkamdan konuşuyor diye araştırın demek zayıflıktır. Kendine gel! Halk seni oraya getirdi. O koltukta tüm vatandaşlara başkanlık yapmayı öğren. Hizmet ile ön plana çık. Show ile değil” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.