“Şiddetle kınıyorum”

Siyaset 18.03.2021 - 17:27, Güncelleme: 18.03.2021 - 17:27
 

“Şiddetle kınıyorum”

“Şiddetle kınıyorum”

Danıştay’ın ‘Andımız’ kararı nedeniyle DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy, “Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir” demesi üzerine İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, “Bu ve bunun gibi kişilikten nasip almamış kişileri şiddetle kınıyorum” tepkisini gösterdi. Danıştay’ın ‘Öğrenci Andı’nın okullarda okunmasını engelleyen kararı DEVA Partisi’nde çatlağa neden oldu. Danıştay’ın kararını destekleyen DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy, “Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir. Bir toplum, hayvani ihtiyaçlarını önceliklendiren bireylerden oluşursa orada zihinsel gelişimden söz edilemez” dedi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal da DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy’a sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Uzunal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu ve bunun gibi kişilikten nasip almamış kişileri şiddetle kınıyorum” ifadelerine yer verdi. GELEN TEPKİLER ÜZERİNE İSTİFA ETTİ DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy, sosyal medyadan gelen çok sayıda tepki üzerine istifa ettiğini açıkladı. Aksoy istifa metninde şu ifadelere yer verdi; “Attıktan 50 saniye sonra pişman olup hemen sildiğim, kendime yakıştıramadığım bir tweetim bazı sitelerde haber oldu. Çok üzgünüm. Fikirleri yüzünden insanları rencide ediyor olmak kendime yakıştıramadığım bir durum. İncittiğim herkesten özür dilerim. Yaptığım hata yüzünden bundan şikayet etme hakkımı kaybettim. Yolun başında olan partimi daha fazla zor durumda bırakmamak için partideki görevimden istifa ediyor ve başarılar diliyorum.”
“Şiddetle kınıyorum”

Danıştay’ın ‘Andımız’ kararı nedeniyle DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy, “Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir” demesi üzerine İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, “Bu ve bunun gibi kişilikten nasip almamış kişileri şiddetle kınıyorum” tepkisini gösterdi.

Danıştay’ın ‘Öğrenci Andı’nın okullarda okunmasını engelleyen kararı DEVA Partisi’nde çatlağa neden oldu. Danıştay’ın kararını destekleyen DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy, “Bir Türk için her sabah ben Türk’üm diye bağırmak ancak hayvani bir ihtiyacı tatmin edebilir. Bir toplum, hayvani ihtiyaçlarını önceliklendiren bireylerden oluşursa orada zihinsel gelişimden söz edilemez” dedi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal da DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy’a sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Uzunal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu ve bunun gibi kişilikten nasip almamış kişileri şiddetle kınıyorum” ifadelerine yer verdi.

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE İSTİFA ETTİ

DEVA Partisi İstanbul İl Yöneticisi Beytullah Aksoy, sosyal medyadan gelen çok sayıda tepki üzerine istifa ettiğini açıkladı. Aksoy istifa metninde şu ifadelere yer verdi; “Attıktan 50 saniye sonra pişman olup hemen sildiğim, kendime yakıştıramadığım bir tweetim bazı sitelerde haber oldu. Çok üzgünüm. Fikirleri yüzünden insanları rencide ediyor olmak kendime yakıştıramadığım bir durum. İncittiğim herkesten özür dilerim. Yaptığım hata yüzünden bundan şikayet etme hakkımı kaybettim. Yolun başında olan partimi daha fazla zor durumda bırakmamak için partideki görevimden istifa ediyor ve başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.