19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şirinsulhiye Spor Başkan Hürriyet’i Konuk Etti!

Spor 03.11.2021 - 10:25, Güncelleme: 03.11.2021 - 10:25
 

Şirinsulhiye Spor Başkan Hürriyet’i Konuk Etti!

Şirinsulhiye Spor Başkan Hürriyet’i Konuk Etti!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’nin temsilcilerinden Şirinsulhiye Spor Kulübü tarafından organize edilen kahvaltı programında yöneticiler ve sporcularla buluşma gerçekleştirdi. KATILIM GÖSTEREN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE Spora ve sporcuya bulduğu her fırsatta destek olma çabası içerisinde olan  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’de çalışmalarına devam eden Şirinsulhiye Mahallesi’nin kulübü Şirinsulhiye Spor tarafından organize edilen  kahvaltı programına katılım gösterdi. Burada Başkan Hürriyet’i kulüp başkanı Hasan Cebeci ve yöneticiler karşılarken programa CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili Yakup Kalmuk, diğer meclis üyeleri Sabri Soyer, Ayla Demir, CHP Kartepe ilçe yöneticileri, Şirinsulhiye Muhtarı Birol Yalvaç ve sporcular yer aldı. BU DURUM KULÜBE AYRI BİR DEĞER KATACAKTIR Kahvaltı programında açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Öncelikle beni burada ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Bende burada olmaktan çok mutluyum. Her ne kadar İzmit Belediyesi’nin sınırları dışarısında olsa da spora, sporcuya ve kulüplere hem belediye hem de şahsım olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bende bir kadın olarak yönetiminizin büyük çoğunluğunu kadınlardan oluşturmanızın, çok önemli ve akıllıca bir iş olduğu kanaatindeyim. Çok kıymetli bir şey yapmışsınız. Bu durum, kulübe ayrı değer katacaktır” dedi. SANTRA NOKTASINDA ANLAMLI BULUŞMA Düzenlenen kahvaltı organizasyonu sonrasında yeşil sahalara da ayak basan Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü ile Gölcük Karadenizspor Kulübü’nün minik ekipleri arasında oynanan müsabakayı da takip etti. Şirinsulhiye Spor Kulübü’nün alt yapısında forma giyen minik Zeynep ile santra noktasında bir araya gelen Başkan Hürriyet, seremonide her iki ekiple de anı fotoğrafı çektirdi. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Şirinsulhiye Spor Kulübü Başkanı Hasan Cebeci de, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e hem katılımı hem de verdiği destek sebebiyle teşekkür etti.
Şirinsulhiye Spor Başkan Hürriyet’i Konuk Etti!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’nin temsilcilerinden Şirinsulhiye Spor Kulübü tarafından organize edilen kahvaltı programında yöneticiler ve sporcularla buluşma gerçekleştirdi.

KATILIM GÖSTEREN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE

Spora ve sporcuya bulduğu her fırsatta destek olma çabası içerisinde olan  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kartepe’de çalışmalarına devam eden Şirinsulhiye Mahallesi’nin kulübü Şirinsulhiye Spor tarafından organize edilen  kahvaltı programına katılım gösterdi. Burada Başkan Hürriyet’i kulüp başkanı Hasan Cebeci ve yöneticiler karşılarken programa CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kartepe İlçe Başkanı Nilay Merttürk, CHP Kartepe Belediyesi Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili Yakup Kalmuk, diğer meclis üyeleri Sabri Soyer, Ayla Demir, CHP Kartepe ilçe yöneticileri, Şirinsulhiye Muhtarı Birol Yalvaç ve sporcular yer aldı.

BU DURUM KULÜBE AYRI BİR DEĞER KATACAKTIR

Kahvaltı programında açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Öncelikle beni burada ağırladığınız için teşekkür ediyorum. Bende burada olmaktan çok mutluyum. Her ne kadar İzmit Belediyesi’nin sınırları dışarısında olsa da spora, sporcuya ve kulüplere hem belediye hem de şahsım olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Bende bir kadın olarak yönetiminizin büyük çoğunluğunu kadınlardan oluşturmanızın, çok önemli ve akıllıca bir iş olduğu kanaatindeyim. Çok kıymetli bir şey yapmışsınız. Bu durum, kulübe ayrı değer katacaktır” dedi.

SANTRA NOKTASINDA ANLAMLI BULUŞMA

Düzenlenen kahvaltı organizasyonu sonrasında yeşil sahalara da ayak basan Hürriyet, Şirinsulhiye Spor Kulübü ile Gölcük Karadenizspor Kulübü’nün minik ekipleri arasında oynanan müsabakayı da takip etti. Şirinsulhiye Spor Kulübü’nün alt yapısında forma giyen minik Zeynep ile santra noktasında bir araya gelen Başkan Hürriyet, seremonide her iki ekiple de anı fotoğrafı çektirdi. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Şirinsulhiye Spor Kulübü Başkanı Hasan Cebeci de, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e hem katılımı hem de verdiği destek sebebiyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.