19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Siyaset,bürokrasi ve Stk Bu Nikahda Buluştu

Kocaeli 14.06.2015 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Siyaset,bürokrasi ve Stk Bu Nikahda Buluştu

‎İlimizde Geniş bir kesim Tarafından Tanınan Sapancalı ÇATANLAR Ailesinden Fehmi ve Gülser Çatan'ın en ufak oğlu,(merhum) Samet ve Canan Tamyüksel ailelerinin tek kızı olan Gözde ile Dünya evine girdi.

‎İlimizde Geniş bir kesim Tarafından Tanınan Sapancalı ÇATANLAR Ailesinden Fehmi ve Gülser Çatan'ın  en ufak oğlu,Ak Parti Gençlik kolları il başkan yardımcısı,Genç Tümsiad kurucu ve Semerkand Vakfı Yöneticisi olan Önder Çatan Siyasilerin,bürokratların ve sivil toplum temsilcilerinin yoğun katılımı ile (merhum) Samet ve Canan Tamyüksel ailelerinin tek kızı olan Gözde ile Dünya evine girdi.‎Genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ibrahim Karaosmanoğlu kıyarken,şahitleri Bilim Ve Sanayi bakanı Fikri Işık, ilçe belediyelerinden Kartepe, Körfez, Başiskele, İzmit Belediye Başkanları,Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü,Kocaeli Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın,Semerkand vakfı başkanı Abdullah Erol, Tümsiad Başkanı Erdoğan Yılmaz, Ak Parti milletvekili adayları, Dr. Ali Yeşildal ve Burak Yayla şahitlik etti.  Bizlerde bu genç çifte mutluluklar diliyoruz...
‎İlimizde Geniş bir kesim Tarafından Tanınan Sapancalı ÇATANLAR Ailesinden Fehmi ve Gülser Çatan'ın en ufak oğlu,(merhum) Samet ve Canan Tamyüksel ailelerinin tek kızı olan Gözde ile Dünya evine girdi.

‎İlimizde Geniş bir kesim Tarafından Tanınan Sapancalı ÇATANLAR Ailesinden Fehmi ve Gülser Çatan'ın  en ufak oğlu,Ak Parti Gençlik kolları il başkan yardımcısı,Genç Tümsiad kurucu ve Semerkand Vakfı Yöneticisi olan Önder Çatan Siyasilerin,bürokratların ve sivil toplum temsilcilerinin yoğun katılımı ile (merhum) Samet ve Canan Tamyüksel ailelerinin tek kızı olan Gözde ile Dünya evine girdi.‎Genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ibrahim Karaosmanoğlu kıyarken,şahitleri Bilim Ve Sanayi bakanı Fikri Işık, ilçe belediyelerinden Kartepe, Körfez, Başiskele, İzmit Belediye Başkanları,Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü,Kocaeli Büyükehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın,Semerkand vakfı başkanı Abdullah Erol, Tümsiad Başkanı Erdoğan Yılmaz, Ak Parti milletvekili adayları, Dr. Ali Yeşildal ve Burak Yayla şahitlik etti. 

Bizlerde bu genç çifte mutluluklar diliyoruz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.