“Siz unutsanız da esnaf unutmaz!”

Gebze 23.08.2021 - 12:40, Güncelleme: 23.08.2021 - 12:40
 

“Siz unutsanız da esnaf unutmaz!”

BEŞİROĞLU’NDAN ‘ODA BAŞKANLARINA’ TEPKİ;

Yasaklanan nargile kafelerle ilgili açıklama yapan Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Seçim telaşına giren oda başkanları sosyal medyada boy boy esnaf ziyaretleri paylaşıyor. Nargile kafelerin sorunları unutuldu ama esnaf hiç bir şeyi unutmaz” dedi. Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle, 9 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine göndermiş olduğu genelge ile faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan işyerlerinin faaliyetlerine yeni karar çıkıncaya kadar ara verilmişti. Nargile esnafının durumu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Esnaflar ekonomik açıdan oldukça zor bir süreçten geçiyor. Bunun sebebi de Ankara’dakilerin esnafı unutması” diyerek hem oda başkanlarına hem de siyasilere yönelik eleştirilerde bulunarak sitem etti. “UNUTMAYIZ VE HATIRLATIRIZ” “Artık birilerinden ses çıkar” diyerek sitem eden Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Acaba bu nargile yasağı daha ne kadar devam edecek? Unutturmaya çalışıyorsanız unutmayız ve hatırlatırız. Neden Ankara’dakilerin sesi çıkmıyor? Yazılı ve görsel medyada kıyamet koparıyordunuz nargile kafeleri gözden mi çıkardınız? Onlar esnaf değil mi, ev geçindirmiyor mu, giderleri yok mu, bakmakla yükümlü olduğu insanlar ve çalışanları yok mu? Bir sefer de nargile kafe işletmecileri için çıkın yazılı ve görsel medyaya ne olur? Seçim telaşı alan oda başkanları sosyal medyada boy boy esnaf ziyaretleri paylaşıyor. Nargile kafelerin sorunları unutuldu. Esnaf hiç bir şeyi unutmaz. İkiyüzlülüğü de bilir riyayı da” ifadelerini kullandı.
BEŞİROĞLU’NDAN ‘ODA BAŞKANLARINA’ TEPKİ;

Yasaklanan nargile kafelerle ilgili açıklama yapan Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Seçim telaşına giren oda başkanları sosyal medyada boy boy esnaf ziyaretleri paylaşıyor. Nargile kafelerin sorunları unutuldu ama esnaf hiç bir şeyi unutmaz” dedi.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle, 9 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliğine göndermiş olduğu genelge ile faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan işyerlerinin faaliyetlerine yeni karar çıkıncaya kadar ara verilmişti. Nargile esnafının durumu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Esnaflar ekonomik açıdan oldukça zor bir süreçten geçiyor. Bunun sebebi de Ankara’dakilerin esnafı unutması” diyerek hem oda başkanlarına hem de siyasilere yönelik eleştirilerde bulunarak sitem etti.

“UNUTMAYIZ VE HATIRLATIRIZ”

“Artık birilerinden ses çıkar” diyerek sitem eden Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, “Acaba bu nargile yasağı daha ne kadar devam edecek? Unutturmaya çalışıyorsanız unutmayız ve hatırlatırız. Neden Ankara’dakilerin sesi çıkmıyor? Yazılı ve görsel medyada kıyamet koparıyordunuz nargile kafeleri gözden mi çıkardınız? Onlar esnaf değil mi, ev geçindirmiyor mu, giderleri yok mu, bakmakla yükümlü olduğu insanlar ve çalışanları yok mu? Bir sefer de nargile kafe işletmecileri için çıkın yazılı ve görsel medyaya ne olur? Seçim telaşı alan oda başkanları sosyal medyada boy boy esnaf ziyaretleri paylaşıyor. Nargile kafelerin sorunları unutuldu. Esnaf hiç bir şeyi unutmaz. İkiyüzlülüğü de bilir riyayı da” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.