Sokağa çıkma yasağında kumar oynarken yakalandılar!

Asayiş 18.01.2021 - 09:58, Güncelleme: 18.01.2021 - 09:58
 

Sokağa çıkma yasağında kumar oynarken yakalandılar!

Sokağa çıkma yasağında kumar oynarken yakalandılar!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Gebze'de bir işletmede sokağa çıkma yasağının ihlal edilerek içeride kumar oynandığı duyumu üzerine, yapılan baskında 12 kişi suçüstü yakalandı. Gebze’deki bir işletmede sokağa çıkma yasağını ihlal eden kişilerin bulunduğu ve içeride kumar oynatıldığına dair duyumlar alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, bahse konu işletmeye baskın yapıldı. Yapılan baskında içeride bulunan 12 kişi hakkında sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri için idari para cezası uygulandı. Ayrıca iş yerinde yapılan aramada hakkında çıkartılan yakalama kararı ile aranan bir kişide yakalanarak gözaltına alındı.  Yine kumar oynattığı tespit edilen işletme sahibine de adli işlem yapıldı.
Sokağa çıkma yasağında kumar oynarken yakalandılar!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, Gebze'de bir işletmede sokağa çıkma yasağının ihlal edilerek içeride kumar oynandığı duyumu üzerine, yapılan baskında 12 kişi suçüstü yakalandı.

Gebze’deki bir işletmede sokağa çıkma yasağını ihlal eden kişilerin bulunduğu ve içeride kumar oynatıldığına dair duyumlar alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, bahse konu işletmeye baskın yapıldı. Yapılan baskında içeride bulunan 12 kişi hakkında sosyal mesafe, maske ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri için idari para cezası uygulandı. Ayrıca iş yerinde yapılan aramada hakkında çıkartılan yakalama kararı ile aranan bir kişide yakalanarak gözaltına alındı.  Yine kumar oynattığı tespit edilen işletme sahibine de adli işlem yapıldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.