19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sokak hayvanları sahipsiz değil!

Gebze 20.05.2021 - 11:10, Güncelleme: 20.05.2021 - 11:10
 

Sokak hayvanları sahipsiz değil!

Sokak hayvanları sahipsiz değil!

Gebze Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasına sokak hayvanları için besleme kapları koymaya devam ediyorlar. Kent Meydanı’na konulan ev şeklindeki mama kapları Gebzeli hayvan severlerin bir hayli beğenisini kazanırken vatandaştan tam not almayı başarıyor. Vatandaşlar kent meydanında ev şeklinde monte edilen hayvan besleme kaplarının çok güzel olduğunu ve bu konuda Gebze Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiklerini kaydederken bu çalışmaların artmasını, sokak hayvanlarına herkesin sahip çıkması gerektiğini kaydettiler. “BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR EDERİZ” Vatandaşlar, “Yaz sıcakları etkili olmaya başlıyor. Kent meydanında yapılan çalışma çok başarılı, çok güzel. Bizler vatandaşlar olarak bu çalışmaları destekliyoruz. Bu çalışmaların devam etmesini arzu ediyoruz. Sokakta yaşayan canlılar her birimizin dostu, onların yaşam hakkını her birimizin savunmasını istiyoruz. Bu anlamda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekiplere teşekkür ederiz. Sokakta yaşayan canlar için bu tip çalışmalar devam etsin. Vatandaşlar olarak teşekkür ederiz. İnşallah sokakta yaşayan hiçbir canlı bu tip çalışmalarla aç kalmayacak” yorumunu yaptılar.
Sokak hayvanları sahipsiz değil!

Gebze Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasına sokak hayvanları için besleme kapları koymaya devam ediyorlar. Kent Meydanı’na konulan ev şeklindeki mama kapları Gebzeli hayvan severlerin bir hayli beğenisini kazanırken vatandaştan tam not almayı başarıyor. Vatandaşlar kent meydanında ev şeklinde monte edilen hayvan besleme kaplarının çok güzel olduğunu ve bu konuda Gebze Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiklerini kaydederken bu çalışmaların artmasını, sokak hayvanlarına herkesin sahip çıkması gerektiğini kaydettiler.

“BAŞKAN BÜYÜKGÖZ’E TEŞEKKÜR EDERİZ”

Vatandaşlar, “Yaz sıcakları etkili olmaya başlıyor. Kent meydanında yapılan çalışma çok başarılı, çok güzel. Bizler vatandaşlar olarak bu çalışmaları destekliyoruz. Bu çalışmaların devam etmesini arzu ediyoruz. Sokakta yaşayan canlılar her birimizin dostu, onların yaşam hakkını her birimizin savunmasını istiyoruz. Bu anlamda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekiplere teşekkür ederiz. Sokakta yaşayan canlar için bu tip çalışmalar devam etsin. Vatandaşlar olarak teşekkür ederiz. İnşallah sokakta yaşayan hiçbir canlı bu tip çalışmalarla aç kalmayacak” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.