19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sönmezyıldız’a tebrik ziyareti

Gündem 05.08.2021 - 12:16, Güncelleme: 05.08.2021 - 12:16
 

Sönmezyıldız’a tebrik ziyareti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Pati Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kongrede büyük bir teveccüh ile yeniden başkanlığa seçilen Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’ı ziyaret etti.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Pati Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve teşkilat mensupları,  geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçilen Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’a tebrik ziyaretinde bulundular. Uzun yıllardır Darıca esnafına başarıyla hizmet veren Sönmezyıldız’ın kongrede büyük bir teveccüh ile güven tazelemesi sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yılmaz, Bıyık ve Acay, yeni dönemin Sönmezyıldız ve Darıca’ya hayırlı olmasını dilediler. YILMAZ: HAYIRLI OLSUN Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ziyarette yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardan bu yana Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi gibi önemli bir kuruluşun başkanlığını başarıyla yürüten ve yeni döneme güven tazeleyerek adım Kaplan Sönmezyıldız beyefendiyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da, Sönmezyıldız’ı tebrik ederek, “Darıca esnafımızın gözü kulağı olan, özveriyle görevini yürüten Kaplan başkanımıza yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum”dedi. SÖNMEZYILDIZ’DAN TEŞEKKÜR Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız, “Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ufuk Acay ve teşkilat mensuplarına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Darıca için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bize güvenen ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Daima Darıca esnafımızın yanında olmaya, elimizden gelen tüm desteği sağlamaya hazırız” dedi.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Pati Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kongrede büyük bir teveccüh ile yeniden başkanlığa seçilen Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’ı ziyaret etti.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Pati Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve teşkilat mensupları,  geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçilen Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız’a tebrik ziyaretinde bulundular. Uzun yıllardır Darıca esnafına başarıyla hizmet veren Sönmezyıldız’ın kongrede büyük bir teveccüh ile güven tazelemesi sonrasında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yılmaz, Bıyık ve Acay, yeni dönemin Sönmezyıldız ve Darıca’ya hayırlı olmasını dilediler.

YILMAZ: HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ziyarette yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardan bu yana Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi gibi önemli bir kuruluşun başkanlığını başarıyla yürüten ve yeni döneme güven tazeleyerek adım Kaplan Sönmezyıldız beyefendiyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da, Sönmezyıldız’ı tebrik ederek, “Darıca esnafımızın gözü kulağı olan, özveriyle görevini yürüten Kaplan başkanımıza yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

SÖNMEZYILDIZ’DAN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Darıca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kaplan Sönmezyıldız, “Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz, Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Ufuk Acay ve teşkilat mensuplarına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Darıca için hizmet etmeye devam edeceğiz. Bize güvenen ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Daima Darıca esnafımızın yanında olmaya, elimizden gelen tüm desteği sağlamaya hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.