SONUÇ DEĞİL SONU SÜPER OLSUN!

Spor 09.01.2022 - 14:51, Güncelleme: 09.01.2022 - 14:51
 

SONUÇ DEĞİL SONU SÜPER OLSUN!

SONUÇ DEĞİL SONU SÜPER OLSUN!

Temsilcimiz Kocaelispor ikinci yarının ilk mücadelesinde Ümraniyespor deplasmanına çıktı. 90 dakika sürecince iyi performans sergileyen körfez ekibi son dakikada Napoleoni’nin penaltıdan gelen golüyle müsabakadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. EKSİKLERİMİZ VE SAHADAKİ 11 ŞU ŞEKİLDE Dino’nun tribünden takip edebildiği, Cisse’nin ise Yeni Tip Koronavirüs testi pozitif olduğu için kadroda olmadığı yeşil siyahlılar karşılaşmaya kalede İsmet, savunmanın sağında Mehmet Taş, solunda Atila, ortasında Diogo ve Musa Nizam, önlerinde Omolo ve Mandjeck, solda Diop, sağda Benhur, forvete yakın pozisyonda Yiğitali, ileride uçtaysa Pereria 11’i ile sahada yer aldı. FIRSATLAR SONUÇSUZ KALDI Ümraniye İlçe Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk devresinde iki ekipte gole yaklaştı. Ev sahibi özellikle Atila üzerinden fırsat yakamaya çalışırken Onur Ayık ile 2 mutlak şansı sonuçlandıramadı. Yeşil siyahlılarsa Benhurla oldukça net bir pozisyonu değerlendiremedi. Oyunun 28. Dakikasında kaburgasına darbe alan ve sakatlanan Omolo’nun yerine Alpay karşılaşmaya girdi. İzmitli futbolcu savunmanın önünde rekabet etti. ÜSTÜNLÜK SAYISINI ATAMADIK İlk devrede gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci bölümünde lider Ümraniyespor istekli bir başlangıç yaptı. Onur Ayık ile bir kez daha sonuca gidemedi. İlk devredeki karşı karşıya pozisyonda gole geçit vermeyen İsmet, bu pozisyonda da harika bir kurtarış gerçekleştirdi.  Oyunun son bölümünde Ümraniye kalesine yüklenen Kocaelispor’da Diop, Yiğitali ve Pereira ile pozisyonlar bulsa da üstünlük sayısını atamadık. PENALTI İLE GERİ DÜŞTÜK Ümraniyespor sağ kanattan duran top kullandı, o anda hakem Yasin Kol, topun olmadığı bölgede Pereira’nın rakibine faul yaptığını belirleyerek ve yay içerinden serbest vuruş kararı verdi. Napeoloni ile Ümraniye serbest vuruş kullanırken vuruşun ardından top Atila’nın koluna çarptı ve Yasin Kol penaltıya hükmetti. Aynı futbolcu penaltı vuruşunda topu filelere yolladı. (1-0) BERABERLİĞİ ÇOK İSTEDİK AMA BULAMADIK Uzatma dakikalarında körfez ekibi Mandjeck’in vuruşunda kaleci Burak sağına uzanarak topu son anda çeldi. 90+5’te de bu sefer Diogo’nun şutunda savunma son anda topu uzaklaştırmayı başardı. Kalan sürede başka gol olmazken temsilcimiz Kocaelispor, iyi mücadele ettiği, fakat bulduğu pozisyonları değerlendiremediği karşılaşmayı 1-0 mağlup tamamlayarak 24 puanda kaldı. Yeşil siyahlılar önümüzdeki hafta sahasında Ankaragücü’nü ağırlayacak.
SONUÇ DEĞİL SONU SÜPER OLSUN!

Temsilcimiz Kocaelispor ikinci yarının ilk mücadelesinde Ümraniyespor deplasmanına çıktı. 90 dakika sürecince iyi performans sergileyen körfez ekibi son dakikada Napoleoni’nin penaltıdan gelen golüyle müsabakadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

EKSİKLERİMİZ VE SAHADAKİ 11 ŞU ŞEKİLDE

Dino’nun tribünden takip edebildiği, Cisse’nin ise Yeni Tip Koronavirüs testi pozitif olduğu için kadroda olmadığı yeşil siyahlılar karşılaşmaya kalede İsmet, savunmanın sağında Mehmet Taş, solunda Atila, ortasında Diogo ve Musa Nizam, önlerinde Omolo ve Mandjeck, solda Diop, sağda Benhur, forvete yakın pozisyonda Yiğitali, ileride uçtaysa Pereria 11’i ile sahada yer aldı.

FIRSATLAR SONUÇSUZ KALDI

Ümraniye İlçe Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk devresinde iki ekipte gole yaklaştı. Ev sahibi özellikle Atila üzerinden fırsat yakamaya çalışırken Onur Ayık ile 2 mutlak şansı sonuçlandıramadı. Yeşil siyahlılarsa Benhurla oldukça net bir pozisyonu değerlendiremedi. Oyunun 28. Dakikasında kaburgasına darbe alan ve sakatlanan Omolo’nun yerine Alpay karşılaşmaya girdi. İzmitli futbolcu savunmanın önünde rekabet etti.

ÜSTÜNLÜK SAYISINI ATAMADIK

İlk devrede gol sesi çıkmayan karşılaşmanın ikinci bölümünde lider Ümraniyespor istekli bir başlangıç yaptı. Onur Ayık ile bir kez daha sonuca gidemedi. İlk devredeki karşı karşıya pozisyonda gole geçit vermeyen İsmet, bu pozisyonda da harika bir kurtarış gerçekleştirdi.  Oyunun son bölümünde Ümraniye kalesine yüklenen Kocaelispor’da Diop, Yiğitali ve Pereira ile pozisyonlar bulsa da üstünlük sayısını atamadık.

PENALTI İLE GERİ DÜŞTÜK

Ümraniyespor sağ kanattan duran top kullandı, o anda hakem Yasin Kol, topun olmadığı bölgede Pereira’nın rakibine faul yaptığını belirleyerek ve yay içerinden serbest vuruş kararı verdi. Napeoloni ile Ümraniye serbest vuruş kullanırken vuruşun ardından top Atila’nın koluna çarptı ve Yasin Kol penaltıya hükmetti. Aynı futbolcu penaltı vuruşunda topu filelere yolladı. (1-0)

BERABERLİĞİ ÇOK İSTEDİK AMA BULAMADIK

Uzatma dakikalarında körfez ekibi Mandjeck’in vuruşunda kaleci Burak sağına uzanarak topu son anda çeldi. 90+5’te de bu sefer Diogo’nun şutunda savunma son anda topu uzaklaştırmayı başardı. Kalan sürede başka gol olmazken temsilcimiz Kocaelispor, iyi mücadele ettiği, fakat bulduğu pozisyonları değerlendiremediği karşılaşmayı 1-0 mağlup tamamlayarak 24 puanda kaldı. Yeşil siyahlılar önümüzdeki hafta sahasında Ankaragücü’nü ağırlayacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.