“Sorunları ilk ağızdan dinliyoruz!”

Gebze 25.09.2021 - 13:47, Güncelleme: 25.09.2021 - 13:47
 

“Sorunları ilk ağızdan dinliyoruz!”

VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILAN KAYMAKAM GÜLER;

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mollafenari Mahallesi’nde "Vatandaşla Buluşma Toplantısı" gerçekleştirdi. Toplantıda vatandaşa değer veren çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kaymakam Güler, “Sorunlarını kendi ağızlarından dinliyoruz ve sorunlarını çözmek ve en iyi hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz” dedi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Mollafenari Mahallesi’nde, Gebzelilerin istek, sorun ve şikâyetlerinin dinleyip değerlendirildiği “vatandaşla buluşma toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Çelebi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Mollafenari Mahalle Muhtarı Mehmet Ballı ve vatandaşlarımız katıldı. Kaymakam Güler, Mollafenari Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Mollafenari İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Yaptığı ziyarette okulun fiziki durumu, sorunları ve öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi alan Kaymakam Güler, öğretmen ve öğrencilerle birebir sohbet etti. Sınıfları gezen, öğrencilere gördükleri derslerden sorular soran Kaymakam Güler, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi.  “SORUNLARI BİREBİR DİNLİYORUZ” Muhtar ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mustafa Güler yaptığı konuşmada; “Vatandaşlarımızın istek öneri ve şikâyetlerini birebir, doğrudan dile getirebilmeleri için ve ihtiyaçları yerinde görerek çözüm üretmek amacıyla düzenli olarak ilgili birimlerimizin de katılımıyla “vatandaşla buluşma” toplantıları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşa değer veren, insan odaklı Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi; vatandaşımızla birebir görüşerek sorunlarını kendi ağızlarından dinliyoruz ve sorunlarını çözmek ve en iyi hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz. Elimizden gelen her tür hizmeti vatandaşlarımıza sağlayacağız. Bizleri misafir olarak kabul eden köy muhtarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. " dedi. HER AY FARKLI NOKTADA Bu tür “Vatandaşla Buluşma” toplantılarının her ay farklı bir bölgede devam ettirileceğini vatandaşla buluşma toplantılarında, karşılıklı bilgi alışverişi oluşması ve istişarelerle köylerimizin problemlerinin daha çabuk çözümlenmesinde etkili olacağını, birlik beraberliğin sağlanması bakımından oldukça önemli olduğunu dile getiren Kaymakam Güler daha sonra mahalle muhtarı ve vatandaşların ilettikleri sorunları dinledi. Toplantıya katılan kurum müdürlerinden sorunlar hakkında bilgi alarak bunların çözülmesi hususunda ilgililere gerekli talimatları veren Kaymakam Güler toplantıya katılanlara teşekkür etti.  Toplantı sonrasında Aile Sağlığı merkezini ziyaret ederek bir süre burada görev yapan doktor ve sağlık çalışanları ile sohbet edip bilgi alan Kaymakam Güler pandemi döneminde yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISINA KATILAN KAYMAKAM GÜLER;

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Mollafenari Mahallesi’nde "Vatandaşla Buluşma Toplantısı" gerçekleştirdi. Toplantıda vatandaşa değer veren çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kaymakam Güler, “Sorunlarını kendi ağızlarından dinliyoruz ve sorunlarını çözmek ve en iyi hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Mollafenari Mahallesi’nde, Gebzelilerin istek, sorun ve şikâyetlerinin dinleyip değerlendirildiği “vatandaşla buluşma toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Çelebi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Mollafenari Mahalle Muhtarı Mehmet Ballı ve vatandaşlarımız katıldı. Kaymakam Güler, Mollafenari Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak Mollafenari İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Yaptığı ziyarette okulun fiziki durumu, sorunları ve öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi alan Kaymakam Güler, öğretmen ve öğrencilerle birebir sohbet etti. Sınıfları gezen, öğrencilere gördükleri derslerden sorular soran Kaymakam Güler, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi. 

“SORUNLARI BİREBİR DİNLİYORUZ”

Muhtar ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaymakam Mustafa Güler yaptığı konuşmada; “Vatandaşlarımızın istek öneri ve şikâyetlerini birebir, doğrudan dile getirebilmeleri için ve ihtiyaçları yerinde görerek çözüm üretmek amacıyla düzenli olarak ilgili birimlerimizin de katılımıyla “vatandaşla buluşma” toplantıları gerçekleştiriyoruz. Vatandaşa değer veren, insan odaklı Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi; vatandaşımızla birebir görüşerek sorunlarını kendi ağızlarından dinliyoruz ve sorunlarını çözmek ve en iyi hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz. Elimizden gelen her tür hizmeti vatandaşlarımıza sağlayacağız. Bizleri misafir olarak kabul eden köy muhtarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. " dedi.

HER AY FARKLI NOKTADA

Bu tür “Vatandaşla Buluşma” toplantılarının her ay farklı bir bölgede devam ettirileceğini vatandaşla buluşma toplantılarında, karşılıklı bilgi alışverişi oluşması ve istişarelerle köylerimizin problemlerinin daha çabuk çözümlenmesinde etkili olacağını, birlik beraberliğin sağlanması bakımından oldukça önemli olduğunu dile getiren Kaymakam Güler daha sonra mahalle muhtarı ve vatandaşların ilettikleri sorunları dinledi. Toplantıya katılan kurum müdürlerinden sorunlar hakkında bilgi alarak bunların çözülmesi hususunda ilgililere gerekli talimatları veren Kaymakam Güler toplantıya katılanlara teşekkür etti.  Toplantı sonrasında Aile Sağlığı merkezini ziyaret ederek bir süre burada görev yapan doktor ve sağlık çalışanları ile sohbet edip bilgi alan Kaymakam Güler pandemi döneminde yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.