“Sosyal mesafe yok!”

Siyaset 26.03.2021 - 10:14, Güncelleme: 26.03.2021 - 10:18
 

“Sosyal mesafe yok!”

AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde salonun tıklım tıklım olmasına tepki gösteren Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, “Sosyal mesafe zaten yok, maske desen varla yok arası” dedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde koronavirüs tedbirlerine uyulmamasına tepki gösterdi. Yasin, “Malum cenah kongre süreçleri yaklaşırken kısıtlamaları esnetip kongrelerini lebalep doldurmaktan geri durmuyor ve övünüyor” dedi.  Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, AK Parti 7. Olağan Kongresi’ne katılımın yüksek olduğunu söyleyerek, kongrede koronavirüs tedbirlerine uyulmamasına tepki gösterdi. Saadet Partili Yasin açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Vatandaşa pandemi sebebi ile düğün, cenaze gibi merasimlerde bile belirlenen kurallara uyulmadığı takdirde en sert yaptırımlar uygulanırken kurallar çiğnetilmiyor.  GENÇLERE CEVAP VREEMEYENLER SALONDA ŞARKI SÖYLEDİ Malum cenah kongre süreçleri yaklaşırken kısıtlamaları esnetip kongrelerini lebalep doldurmaktan geri durmuyor ve övünüyor. Sosyal mesafe zaten yok, maske desen varla yok arası dedik ya bu perhiz bu ne lahana turşusu! Kocaelili gençlerde her zaman ki yerindeydi. Bir şarkısın sen... Toplum içine çıkıp gençlerin eleştirilerine cevap veremeyenler salon da bağıra bağıra şarkıya eşlik ediyordu ne diyelim. Allah vicdan rahatlığı versin.
AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi’nde salonun tıklım tıklım olmasına tepki gösteren Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, “Sosyal mesafe zaten yok, maske desen varla yok arası” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.