Soyluçiçek, ikinci dozu da oldu!

Siyaset 22.07.2021 - 11:00, Güncelleme: 22.07.2021 - 11:00
 

Soyluçiçek, ikinci dozu da oldu!

Soyluçiçek, ikinci dozu da oldu!

45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını 14 Haziran’da olan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ikinci doz koronavirüs aşısını da dün oldu. 45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını 14 Haziran’da olan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ikinci doz koronavirüs aşısını da dün oldu. “İkinci doz aşımızı olduk tüm halkımızı aşıları yaptırmaya davet ediyorum” diyerek aşı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, vatandaşları da aşı olmaya davet etti.
Soyluçiçek, ikinci dozu da oldu!

45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını 14 Haziran’da olan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ikinci doz koronavirüs aşısını da dün oldu.

45 yaş üzerinin koronavirüs aşı programına dahil olması ile ilk doz aşısını 14 Haziran’da olan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, ikinci doz koronavirüs aşısını da dün oldu. “İkinci doz aşımızı olduk tüm halkımızı aşıları yaptırmaya davet ediyorum” diyerek aşı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, vatandaşları da aşı olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.