19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Spor kenti Darıca’da muhteşem final!

Spor 30.08.2021 - 14:24, Güncelleme: 30.08.2021 - 14:24
 

Spor kenti Darıca’da muhteşem final!

Spor kenti Darıca’da muhteşem final!

Darıca Belediyesi tarafından 11 farklı branşta düzenlenen ve 3 bin çocuğun katıldığı yaz spor okulları için coşkulu bir kapanış töreni düzenlendi. Törende çocukların sevincine ortak olan Başkan Muzaffer Bıyık, “Spor şehir Darıca hedefleri doğrultusunda daha fazla çocuğu sporla buluşturacağız” dedi.  Darıca Belediyesi tarafından 11 farklı branşta düzenlenen ve 3 bin çocuğun katıldığı yaz spor okulları için coşkulu bir kapanış töreni düzenlendi. Darıca Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ile birlikte meclis üyeleri, yaz spor okulu öğrencileri ve aileleri katıldı.  BIYIK: “ÇOCUKLARIMIZI DAHA FAZLA SPORLA BULUŞTURACAĞIZ”  Kapanış programında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Futbolda, voleybolda, yüzmede ve daha birçok branşta başarılı sporcular yetiştirmek istiyoruz. 11 farklı branşta 3 bin yavrumuz yaz boyunca hem eğlendiler hem de gelişimlerine katkıda bulunacak şekilde spor yaptılar. Yaz spor okulları gibi etkinliğimizi yılın tamamına yaymak ve kış aylarında da çocuklarımızı sporla buluşturmak istiyoruz. Ailelerden ve çocuklardan yoğun ilgi var. Sizlerin talepleri doğrultusunda spor şehri Darıca hedefi doğrultusunda spor okullarımızı yaygınlaştırmak için çalışıyoruz” dedi.  ZAFER KOŞUSUNDA DERECEYE GİRENLERE MADALYA VERİLDİ  Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da selamlama konuşması yaparak yaz boyunca eğitim alan çocukları tebrik etti ve Darıca Belediyesi’ne de gençlere değer verdiği için teşekkür etti. Sporun çocukların gelişiminde büyük rol oynadığını kaydeden Kaymakam Yüksel Kara, yaz spor okulu gibi etkinliklerin değerli olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı koşusunda ve Camiler Arası 30 Ağustos Zafer Turnuvası’nda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Program sonunda çekilişle çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı.
Spor kenti Darıca’da muhteşem final!

Darıca Belediyesi tarafından 11 farklı branşta düzenlenen ve 3 bin çocuğun katıldığı yaz spor okulları için coşkulu bir kapanış töreni düzenlendi. Törende çocukların sevincine ortak olan Başkan Muzaffer Bıyık, “Spor şehir Darıca hedefleri doğrultusunda daha fazla çocuğu sporla buluşturacağız” dedi.  Darıca Belediyesi tarafından 11 farklı branşta düzenlenen ve 3 bin çocuğun katıldığı yaz spor okulları için coşkulu bir kapanış töreni düzenlendi. Darıca Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Spor Müdürü Resul Kotan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ile birlikte meclis üyeleri, yaz spor okulu öğrencileri ve aileleri katıldı. 

BIYIK: “ÇOCUKLARIMIZI DAHA FAZLA SPORLA BULUŞTURACAĞIZ” 

Kapanış programında konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Futbolda, voleybolda, yüzmede ve daha birçok branşta başarılı sporcular yetiştirmek istiyoruz. 11 farklı branşta 3 bin yavrumuz yaz boyunca hem eğlendiler hem de gelişimlerine katkıda bulunacak şekilde spor yaptılar. Yaz spor okulları gibi etkinliğimizi yılın tamamına yaymak ve kış aylarında da çocuklarımızı sporla buluşturmak istiyoruz. Ailelerden ve çocuklardan yoğun ilgi var. Sizlerin talepleri doğrultusunda spor şehri Darıca hedefi doğrultusunda spor okullarımızı yaygınlaştırmak için çalışıyoruz” dedi. 

ZAFER KOŞUSUNDA DERECEYE GİRENLERE MADALYA VERİLDİ 

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da selamlama konuşması yaparak yaz boyunca eğitim alan çocukları tebrik etti ve Darıca Belediyesi’ne de gençlere değer verdiği için teşekkür etti. Sporun çocukların gelişiminde büyük rol oynadığını kaydeden Kaymakam Yüksel Kara, yaz spor okulu gibi etkinliklerin değerli olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı koşusunda ve Camiler Arası 30 Ağustos Zafer Turnuvası’nda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Program sonunda çekilişle çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.