19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

TAHİR BÜYÜKAKIN SESİ GÖREN MİLLİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI!

Kocaeli 25.10.2021 - 10:36, Güncelleme: 25.10.2021 - 10:36
 

TAHİR BÜYÜKAKIN SESİ GÖREN MİLLİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli’nde Dünya Şampiyonasına hazırlanan İşitme Engelliler Judo Milli Takımını makamında ağırladı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Büyük Erkek- Kadın Judo Milli Takımı kampı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenleniyor. Dünya Şampiyonası hazırlık kampı için Kocaeli’ye gelen Milli Judocular, Milli Takım Teknik Direktörü Hakan Kapan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı ziyaret ederek kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Spor Şube Müdürü Barış Çoban ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Bekir Köksal da katılım gösterdi. BÜYÜKAKIN: ÜLKEMİZİN ADINI DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BAŞARIYLA DUYURMLARI BİZİ HEM GURURLU HEM DE MUTLU YAPACAK Millilerimizin sürpriz ziyaretinden dolayı heyete teşekkür eden Başkan Büyükakın “Biz de biliyoruz ki geleceğimiz olan çocuklarımızın sporla kendilerini geliştirmeleri çok önemli. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Büyük Erkek-Kadın Judo Milli Takımı Sporcularımızın ülkemizin adını Dünya Şampiyonasında başarıyla duyurmaları bize gurur yaşatmanın yanında mutluluk da verecek. Büyükşehir Belediyesi olarak sporcularımıza elimizden gelen her türlü desteği sunuyoruz. 28 Ekim'de Fransa'nın Versay kentinde gerçekleşecek İşitme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası’nda Milli Takımımıza başarılar diliyorum” dedi MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ İşitme Engelliler Judo Milli Takım Teknik Direktörü Hakan Kapan, katkılarından ötürü Türkiye İşitme Engelliler Judo Federasyonu adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a teşekkür plaketi takdim etti. Kapan, kampın çok verimli geçtiğini ve Dünya Şampiyonası öncesi son hazırlık kampında Kocaeli’nde Kağıtspor Kulübü judo takımı ile beraber çalıştıklarını ifade etti. Son Olimpiyat şampiyonasında üçüncü, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında birçok madalya kazanmış Türkiye'nin farklı kulüplerinden sporcular kampta yer alırken Kocaeli’yi temsilen dünya ikincisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcusu olan Enes Yıldız kafilede yer buldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli’nde Dünya Şampiyonasına hazırlanan İşitme Engelliler Judo Milli Takımını makamında ağırladı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Büyük Erkek- Kadın Judo Milli Takımı kampı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenleniyor. Dünya Şampiyonası hazırlık kampı için Kocaeli’ye gelen Milli Judocular, Milli Takım Teknik Direktörü Hakan Kapan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ı ziyaret ederek kamp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Şemsettin Yıldırım, Spor Şube Müdürü Barış Çoban ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Bekir Köksal da katılım gösterdi.

BÜYÜKAKIN: ÜLKEMİZİN ADINI DÜNYA ŞAMPİYONASINDA BAŞARIYLA DUYURMLARI BİZİ HEM GURURLU HEM DE MUTLU YAPACAK

Millilerimizin sürpriz ziyaretinden dolayı heyete teşekkür eden Başkan Büyükakın “Biz de biliyoruz ki geleceğimiz olan çocuklarımızın sporla kendilerini geliştirmeleri çok önemli. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Büyük Erkek-Kadın Judo Milli Takımı Sporcularımızın ülkemizin adını Dünya Şampiyonasında başarıyla duyurmaları bize gurur yaşatmanın yanında mutluluk da verecek. Büyükşehir Belediyesi olarak sporcularımıza elimizden gelen her türlü desteği sunuyoruz. 28 Ekim'de Fransa'nın Versay kentinde gerçekleşecek İşitme Engelliler Dünya Judo Şampiyonası’nda Milli Takımımıza başarılar diliyorum” dedi

MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ

İşitme Engelliler Judo Milli Takım Teknik Direktörü Hakan Kapan, katkılarından ötürü Türkiye İşitme Engelliler Judo Federasyonu adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'a teşekkür plaketi takdim etti. Kapan, kampın çok verimli geçtiğini ve Dünya Şampiyonası öncesi son hazırlık kampında Kocaeli’nde Kağıtspor Kulübü judo takımı ile beraber çalıştıklarını ifade etti. Son Olimpiyat şampiyonasında üçüncü, Dünya ve Avrupa şampiyonalarında birçok madalya kazanmış Türkiye'nin farklı kulüplerinden sporcular kampta yer alırken Kocaeli’yi temsilen dünya ikincisi olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcusu olan Enes Yıldız kafilede yer buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.