“Takdire şayan çalışmalar”

Siyaset 29.06.2021 - 10:06, Güncelleme: 29.06.2021 - 10:06
 

“Takdire şayan çalışmalar”

Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Ülkemizin büyüyen ve gelişen ekonomisine önemli katkılar sunan ve takdire şayan çalışmaların altına imza atan Başkanımız Nail Çiler’in örnek alınacak projesini tebrik ederim” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Ticaret Odası’nın (GTO) İnovasyon Akademisi projesini yerinde inceledi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, projenin kısa zaman içerinde öğrencilerle buluşacağını dile getirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi eşlik etti. AK Partili ekip, GTO’nun hayata geçirdiği Robotik Kodlama ve Maker Atölyelerini yerinde inceledi. Ziyarette Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler hakkında bahseden Vekil Yaman, “ Ülkemizin büyüyen ve gelişen ekonomisine önemli katkılar sunan ve takdire şayan çalışmaların altına imza atan Başkanımız Nail Çiler’in örnek alınacak projesini tebrik ederim” dedi. GENÇLER YENİLİĞE DAHİL EDİLECEK Ziyarette, ‘İnovasyon Akademisi’ projesi hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a bilgi veren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Gençlerimizi yeniliğe dahil edecek, kişilerin tüketimden üretime geçmesini, inovatif düşünceye sahip olmalarını, bu özelliklerini daha da ön plana çıkarmalarını destekleyecek, el becerilerini arttıracak, yeteneklerini yeterli düzeyde kullanabilmelerini sağlamayı hedefledik” dedi. Proje kapsamında, işgücü potansiyelini sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliğe kavuşturma hedefiyle yola çıkılan akademide gençler ayrıca CNC, Torna, Freze ile tanışacak. Pandemi süreci nedeniyle eğitim süreçlerine başlanamayan İnovasyon Akademi’si en kısa zamanda öğrencilerle buluşması da hedefleniyor.  
Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Ülkemizin büyüyen ve gelişen ekonomisine önemli katkılar sunan ve takdire şayan çalışmaların altına imza atan Başkanımız Nail Çiler’in örnek alınacak projesini tebrik ederim” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Ticaret Odası’nın (GTO) İnovasyon Akademisi projesini yerinde inceledi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, projenin kısa zaman içerinde öğrencilerle buluşacağını dile getirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi eşlik etti. AK Partili ekip, GTO’nun hayata geçirdiği Robotik Kodlama ve Maker Atölyelerini yerinde inceledi. Ziyarette Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler hakkında bahseden Vekil Yaman, “ Ülkemizin büyüyen ve gelişen ekonomisine önemli katkılar sunan ve takdire şayan çalışmaların altına imza atan Başkanımız Nail Çiler’in örnek alınacak projesini tebrik ederim” dedi.

GENÇLER YENİLİĞE DAHİL EDİLECEK

Ziyarette, ‘İnovasyon Akademisi’ projesi hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a bilgi veren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, “Gençlerimizi yeniliğe dahil edecek, kişilerin tüketimden üretime geçmesini, inovatif düşünceye sahip olmalarını, bu özelliklerini daha da ön plana çıkarmalarını destekleyecek, el becerilerini arttıracak, yeteneklerini yeterli düzeyde kullanabilmelerini sağlamayı hedefledik” dedi. Proje kapsamında, işgücü potansiyelini sanayinin ihtiyaç duyduğu niteliğe kavuşturma hedefiyle yola çıkılan akademide gençler ayrıca CNC, Torna, Freze ile tanışacak. Pandemi süreci nedeniyle eğitim süreçlerine başlanamayan İnovasyon Akademi’si en kısa zamanda öğrencilerle buluşması da hedefleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.