Tam kapanmada Çayırova’da kesintisiz hizmet

Çayırova 28.04.2021 - 16:30, Güncelleme: 28.04.2021 - 16:30
 

Tam kapanmada Çayırova’da kesintisiz hizmet

Tam kapanmada Çayırova’da kesintisiz hizmet

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, tam kapanma sürecinde de vefa destek ekipleri ile vatandaşlara kesintisiz hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’te bitecek tam kapanma sürecinde de vatandaşların emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çiftçi, Çayırova halkı ile iç içe olduklarını ve gönül köprüsü kurduklarını dile getirdi. VATANDAŞLARIMIZA KESİNTİSİZ HİZMET VERECEĞİZ Çayırovalıların bir telefon uzağında olduğunu söyleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Koronavirüs illetinden bir an önce kurtulmak için hükümetimizin aldığı tam kapanma süreci sonrası inşallah güzel günler göreceğiz. Bir yılı aşkındır süren virüsle mücadele kapsamında Çayırova halkımızın sağlığını korumak için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Halkımızın sağlığı her şeyden daha önemli.  Tam kapanma sürecinde tüm birimlerimiz ve Vefa Destek ekiplerimizle hizmetkârı olduğumuz vatandaşlarımıza kesintisiz hizmetimiz sürecek” dedi.
Tam kapanmada Çayırova’da kesintisiz hizmet

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, tam kapanma sürecinde de vefa destek ekipleri ile vatandaşlara kesintisiz hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak ve 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00’te bitecek tam kapanma sürecinde de vatandaşların emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Çiftçi, Çayırova halkı ile iç içe olduklarını ve gönül köprüsü kurduklarını dile getirdi.

VATANDAŞLARIMIZA KESİNTİSİZ HİZMET VERECEĞİZ

Çayırovalıların bir telefon uzağında olduğunu söyleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Koronavirüs illetinden bir an önce kurtulmak için hükümetimizin aldığı tam kapanma süreci sonrası inşallah güzel günler göreceğiz. Bir yılı aşkındır süren virüsle mücadele kapsamında Çayırova halkımızın sağlığını korumak için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Halkımızın sağlığı her şeyden daha önemli.  Tam kapanma sürecinde tüm birimlerimiz ve Vefa Destek ekiplerimizle hizmetkârı olduğumuz vatandaşlarımıza kesintisiz hizmetimiz sürecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.