Tam kapanmanın ilk gününde trafik felç!

Gündem 30.04.2021 - 10:33, Güncelleme: 30.04.2021 - 10:33
 

Tam kapanmanın ilk gününde trafik felç!

Tam kapanmanın ilk gününde trafik felç!

Corona virüsü salgını nedeniyle yurt genelinde 17 günlük tam kapanma uygulaması başladı. İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde yapılan denetimler sırasında metrelerce araç kuyruğu oluştu. Yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanmanın dün saat 19.00’da başlamasıyla birlikte İstanbul polisi, denetimlerini arttırdı. Polis ekipleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde her iki yakadan geçişlerde denetim yaptı. Ekipler  araçları tek tek durdurarak sürücülerin ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti. Trafik ekiplerini yolu tek şeride indirmesi nedeniyle metrelerce araç kuyruğu oluştu. Denetimlerde, geçiş izni olmayan aracıyla köprüden geçmeye çalışan sürücülere ceza kesildi. E-5 NORMAL GÜNLERİ ARATMADI E-5 Küçükçekmece – Avcılar arasında her iki yönde yaşanan trafik yoğunluğu, normal günleri aratmadı. Avcılar ve Küçükçekmece girişlerinde bulunan kontrol noktalarının da etkisiyle gitgide yoğunlaşan trafik, drone ile havadan görüntülendi.
Tam kapanmanın ilk gününde trafik felç!

Corona virüsü salgını nedeniyle yurt genelinde 17 günlük tam kapanma uygulaması başladı. İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde yapılan denetimler sırasında metrelerce araç kuyruğu oluştu.

Yurt genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanmanın dün saat 19.00’da başlamasıyla birlikte İstanbul polisi, denetimlerini arttırdı. Polis ekipleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde her iki yakadan geçişlerde denetim yaptı.

Ekipler  araçları tek tek durdurarak sürücülerin ve yolcuların izin belgelerini kontrol etti.

Trafik ekiplerini yolu tek şeride indirmesi nedeniyle metrelerce araç kuyruğu oluştu. Denetimlerde, geçiş izni olmayan aracıyla köprüden geçmeye çalışan sürücülere ceza kesildi.

E-5 NORMAL GÜNLERİ ARATMADI

E-5 Küçükçekmece – Avcılar arasında her iki yönde yaşanan trafik yoğunluğu, normal günleri aratmadı. Avcılar ve Küçükçekmece girişlerinde bulunan kontrol noktalarının da etkisiyle gitgide yoğunlaşan trafik, drone ile havadan görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.