Tam kapasite ile aşılama yapıldığında…

Sağlık 26.01.2021 - 14:54, Güncelleme: 26.01.2021 - 14:54
 

Tam kapasite ile aşılama yapıldığında…

MÜDÜR PEHLEVAN’DAN DİKKAT ÇEKEN AŞILAMA AÇIKLAMASI;

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Kocaeli’nde günde 13 bin aşılama yapılabilecek bir sistemin olduğunu vurgulayarak, “İstersek sayı artabilir, bunu başarabiliriz” ifadelerini kullandı. Kocaelı̇’de aşılanan kişi sayısı 26 bin 970’e ulaştı. Aşılamada sayının çok hızlı bir şekilde arttığı gözlendi. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, 90 yaş üstü vatandaşlarda aşılamanın bittiğini, 80 yaş ve üzeri için ise aşılamanın başladığını ifade etti. Pehlevan, aşılamanın tüm hastanelerde, üniversitelerde ve aile sağlık merkezlerinde yapıldığını ifade etti. AŞIMIZ VAR Tam kapasite ile aşılama yapıldığında günde 13 bin aşıya ulaşılabileceğini kaydeden Yüksel Pehlevan, “Tabii ki eğer istersek ve talep olursa bu sayı 2 katına da çıkabilir. Kocaeli olarak aşılamada çok ciddi bir alt yapımız var. Çok kısa sürede aşılamada çok daha büyük rakamlara ulaşacağız. Bugün için elimizde yeteri kadar ası da var” diye konuştu. BAKANLIK BELİRLER Müdür Pehlevan, 80 yaş ve üzeri aşılanmasının birkaç̧ gün içerisinde biteceğini ifade ederken, “Ardından Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği yaş grubuna aşılama yapacağız. Kararı Bakanlık verecek. Bundan sonrası çok daha kolay olacak” ifadelerini kullandı. Müdür Pehlevan, vatandaşların randevu süreçlerini iyi takip etmesi gerektiğini kaydetti.
MÜDÜR PEHLEVAN’DAN DİKKAT ÇEKEN AŞILAMA AÇIKLAMASI;

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Kocaeli’nde günde 13 bin aşılama yapılabilecek bir sistemin olduğunu vurgulayarak, “İstersek sayı artabilir, bunu başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Kocaelı̇’de aşılanan kişi sayısı 26 bin 970’e ulaştı. Aşılamada sayının çok hızlı bir şekilde arttığı gözlendi. İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, 90 yaş üstü vatandaşlarda aşılamanın bittiğini, 80 yaş ve üzeri için ise aşılamanın başladığını ifade etti. Pehlevan, aşılamanın tüm hastanelerde, üniversitelerde ve aile sağlık merkezlerinde yapıldığını ifade etti.

AŞIMIZ VAR

Tam kapasite ile aşılama yapıldığında günde 13 bin aşıya ulaşılabileceğini kaydeden Yüksel Pehlevan, “Tabii ki eğer istersek ve talep olursa bu sayı 2 katına da çıkabilir. Kocaeli olarak aşılamada çok ciddi bir alt yapımız var. Çok kısa sürede aşılamada çok daha büyük rakamlara ulaşacağız. Bugün için elimizde yeteri kadar ası da var” diye konuştu.

BAKANLIK BELİRLER

Müdür Pehlevan, 80 yaş ve üzeri aşılanmasının birkaç̧ gün içerisinde biteceğini ifade ederken, “Ardından Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği yaş grubuna aşılama yapacağız. Kararı Bakanlık verecek. Bundan sonrası çok daha kolay olacak” ifadelerini kullandı. Müdür Pehlevan, vatandaşların randevu süreçlerini iyi takip etmesi gerektiğini kaydetti.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.