Tarhan: 98’inci Yılında Da İlk Günkü Heyecanla Çalışıyoruz

Gündem 28.10.2021 - 11:45, Güncelleme: 28.10.2021 - 11:45
 

Tarhan: 98’inci Yılında Da İlk Günkü Heyecanla Çalışıyoruz

Tarhan: 98’inci Yılında Da İlk Günkü Heyecanla Çalışıyoruz

 CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Tarhan mesajında “Demokrasi güneşi Cumhuriyetimiz için hepimiz birer neferiz. Cumhuriyetimizin 98’inci yılında ilk günkü heyecan, azim ve kararlılıkla çalışıyoruz.” dedi. Tahsin Tarhan, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı Cumhuriyetin ilanıyla taçlanmıştır. Milletin iradesinin ülkemiz için kayıtsız şartsız en temel unsur olduğunun da altı Cumhuriyetin ilanıyla çizilmekle kalmamış tüm dünyaya böylece anlatılmıştır.” diyerek Türkiye’nin geride bıraktığı 98 yılda Cumhuriyet ülküsünden vazgeçmediğini de belirtti. Tarhan, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 28 Ekim 1923’te Kurtuluş Savaşına giden yolda ilk kez Erzurum Kongresinde dile getirdiği Cumhuriyeti rejimini 29 Ekim’de ilan edeceklerine dair “Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz” dediği gecenin heyecanı halen yüreğimizdedir. İşte biz o heyecanla bugün 98.yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bundan 98 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı seçildiğinde söylediği Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti mesut, başarılı ve muzaffer olacaktır." sözleri 98 yıl sonra bugün bizlerin yolunu halen aydınlatmaktadır. Demokrasinin en temel unsuru olan seçimlerde 2023 yılında milletimizin sandık başında en doğru kararı vereceğine inanıyor, Cumhuriyetimizin 100.yılında ülkemizin yeniden başta ekonomik, sosyal, siyasal olmak üzere pek çok alanda yeni ve büyük zaferlere imza atması için biz de halkımız için ve halkımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandırarak Cumhuriyetin ilanıyla taçlandıran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı için mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için Atatürk’ün izinde yürüyen, hukuk ve demokrasiye inanan, Cumhuriyet’in tüm değerlerine yüreğinde yer veren herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en derin saygılarımla kutluyorum ” ifadelerini kullandı.   
Tarhan: 98’inci Yılında Da İlk Günkü Heyecanla Çalışıyoruz

 CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Tarhan mesajında “Demokrasi güneşi Cumhuriyetimiz için hepimiz birer neferiz. Cumhuriyetimizin 98’inci yılında ilk günkü heyecan, azim ve

kararlılıkla çalışıyoruz.” dedi.

Tahsin Tarhan, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen Kurtuluş Savaşı Cumhuriyetin ilanıyla taçlanmıştır. Milletin iradesinin ülkemiz için kayıtsız şartsız en temel unsur olduğunun da altı Cumhuriyetin ilanıyla çizilmekle kalmamış tüm dünyaya böylece anlatılmıştır.” diyerek Türkiye’nin geride bıraktığı 98 yılda Cumhuriyet ülküsünden vazgeçmediğini de belirtti. Tarhan, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 28 Ekim 1923’te Kurtuluş Savaşına giden yolda ilk kez Erzurum Kongresinde dile getirdiği Cumhuriyeti rejimini 29 Ekim’de ilan edeceklerine dair “Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz” dediği gecenin heyecanı halen yüreğimizdedir. İşte biz o heyecanla bugün 98.yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Bundan 98 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı seçildiğinde söylediği Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti mesut, başarılı ve muzaffer olacaktır." sözleri 98 yıl sonra bugün bizlerin yolunu halen aydınlatmaktadır. Demokrasinin en temel unsuru olan seçimlerde 2023 yılında milletimizin sandık başında en doğru kararı vereceğine inanıyor, Cumhuriyetimizin 100.yılında ülkemizin yeniden başta ekonomik, sosyal, siyasal olmak üzere pek çok alanda yeni ve büyük zaferlere imza atması için biz de halkımız için ve halkımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurtuluş mücadelesini zaferle sonuçlandırarak Cumhuriyetin ilanıyla taçlandıran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, ülkemizin bağımsızlığı için mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması için Atatürk’ün izinde yürüyen, hukuk ve demokrasiye inanan, Cumhuriyet’in tüm değerlerine yüreğinde yer veren herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en derin saygılarımla kutluyorum ” ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.