19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Taşdemir, “Herkesin kendisini çek etmesi gerekir”

Siyaset 19.03.2021 - 17:20, Güncelleme: 19.03.2021 - 17:20
 

Taşdemir, “Herkesin kendisini çek etmesi gerekir”

Taşdemir, “Herkesin kendisini çek etmesi gerekir”

MHP’de büyük kurultay sonrası MYK’ya Kocaeli’den kimsenin alınmaması şoku devam ederken Gebze eski ilçe başkanlarından Ferit Taşdemir, herkesin kendisini çek etmesi gerektiğini söyledi. Alınan Kararın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararı olduğunu, buna da saygı duyduklarını söyleyen Taşdemir; “Büyük kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Kongre öncesi biz de arkadaşlarımızla Ankara ziyaretinde bulunmuştuk. Hiçbir makam ve mevki talebimiz olmadan bölgemizde yaşananları gene merkezimizle paylaştık. Ayrıca bizimle ilgili farklı bir algı oluştuğunu gördük ve bunların düzeltilmesini sağladık. Alınan kararda bu ziyaretin de etkili olduğunu düşünüyorum” dedi. “BAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ” Taşdemir; “Teşkilatımızı ve genel başkanımızın emrindeyiz. Birçok genel merkez yetkilileri ile bölgemizde olan olumsuz gelişmeleri yakından takip etti. Bölgemizden de elliye yakın isim başvuruda bulunmuştu. Şimdi bu tablonun ardından milletvekilimiz ve il başkanımız dahil 2 milyona yaklaşan bir ilden neden bir kişinin MYK’ya yazılmadığı konusunda herkesin kendisini çek etmesi gerekir. Kocaeli’de MHP’nin sadece ismi bazı olumsuzluklarla anılan kişilerden olmadığını hep birlikte gördük. Büyük kongremizin milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Taşdemir, “Herkesin kendisini çek etmesi gerekir”

MHP’de büyük kurultay sonrası MYK’ya Kocaeli’den kimsenin alınmaması şoku devam ederken Gebze eski ilçe başkanlarından Ferit Taşdemir, herkesin kendisini çek etmesi gerektiğini söyledi. Alınan Kararın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kararı olduğunu, buna da saygı duyduklarını söyleyen Taşdemir; “Büyük kongremizin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Kongre öncesi biz de arkadaşlarımızla Ankara ziyaretinde bulunmuştuk. Hiçbir makam ve mevki talebimiz olmadan bölgemizde yaşananları gene merkezimizle paylaştık. Ayrıca bizimle ilgili farklı bir algı oluştuğunu gördük ve bunların düzeltilmesini sağladık. Alınan kararda bu ziyaretin de etkili olduğunu düşünüyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZIN EMRİNDEYİZ”

Taşdemir; “Teşkilatımızı ve genel başkanımızın emrindeyiz. Birçok genel merkez yetkilileri ile bölgemizde olan olumsuz gelişmeleri yakından takip etti. Bölgemizden de elliye yakın isim başvuruda bulunmuştu. Şimdi bu tablonun ardından milletvekilimiz ve il başkanımız dahil 2 milyona yaklaşan bir ilden neden bir kişinin MYK’ya yazılmadığı konusunda herkesin kendisini çek etmesi gerekir. Kocaeli’de MHP’nin sadece ismi bazı olumsuzluklarla anılan kişilerden olmadığını hep birlikte gördük. Büyük kongremizin milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.