19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Spor 25.11.2021 - 11:09, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:09
 

Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için  bir mesaj yayımladı. Türkoğlu'nun mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimizin geleceğini şekillendiren öğretmenlerimiz, zorlu şartlarda bile sevgi ve fedakârlıklarından ödün vermeden, dünyanın en kutsal mesleğini yapmaktadır. GENÇLERİMİZİ HAYATA HAZIRLAYAN SAYGIDEĞER ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNET DUYUYORUZ Memleketimizin onlara emaneti olan çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlayan, onları sarsılmaz bir sağduyu ve sorumluluk bilinciyle yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimize minnet duyuyoruz. Bu anlamlı günde; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden bütün eğitimcilerimize Allah’tan rahmet dilerim.”
Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için  bir mesaj yayımladı.

Türkoğlu'nun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin geleceğini şekillendiren öğretmenlerimiz, zorlu şartlarda bile sevgi ve fedakârlıklarından ödün vermeden, dünyanın en kutsal mesleğini yapmaktadır.

GENÇLERİMİZİ HAYATA HAZIRLAYAN SAYGIDEĞER ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNET DUYUYORUZ

Memleketimizin onlara emaneti olan çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlayan, onları sarsılmaz bir sağduyu ve sorumluluk bilinciyle yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimize minnet duyuyoruz. Bu anlamlı günde; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden bütün eğitimcilerimize Allah’tan rahmet dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.