TDV, Darıca’da çocukların yüzünü güldürdü

Darıca 03.08.2021 - 16:38, Güncelleme: 03.08.2021 - 16:38
 

TDV, Darıca’da çocukların yüzünü güldürdü

Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları, Darıca’da ihtiyaç sahibi 35 çocuğun yüzünü güldürdü.

Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları, 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü ve Kurban Bayramı dolayısı ile Kurban Bayramı öncesinde plan yaparak, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklara hediye vererek yüzlerini güldürdü. Yardıma ihtiyacı olan 35 çocuğun bayramlık alışverişini yapması için hediye kartı veren Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi ailelere de gıda, eşya ve maddi yardım desteğinde bulundu. ALIŞVERİŞ KARTI VERDİLER Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları’nın başarısını tebrik eden Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, “TDV Kocaeli Şubesi Kadın Kolları komisyonunca 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle Kurban Bayramı öncesinde mülteci ailelerin çocuklarına bayramlık hediyeler verilmesi planlanmıştır. Bu doğrultuda Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları olarak Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 35 çocuğumuza bayramlık alış verişlerini yapmaları için alışveriş hediye kartı verildi. GIDA, EŞYA VE MADDİ DESTEKTE BULUNULDU İhtiyaç sahibi ailelere gıda, eşya ve maddi yardım desteğinde bulunuldu. Kurban Bayramı’nda hayırseverler tarafından kadın kollarımıza ulaştırılan kurban etleri gönüllü hocalarımız tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Başta hayırlarını bizlere ulaştırıp köprü olmamıza vesile olan hayır sahiplerimize ve sahada emek veren gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ederiz.
Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları, Darıca’da ihtiyaç sahibi 35 çocuğun yüzünü güldürdü.

Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları, 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü ve Kurban Bayramı dolayısı ile Kurban Bayramı öncesinde plan yaparak, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklara hediye vererek yüzlerini güldürdü. Yardıma ihtiyacı olan 35 çocuğun bayramlık alışverişini yapması için hediye kartı veren Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi ailelere de gıda, eşya ve maddi yardım desteğinde bulundu.

ALIŞVERİŞ KARTI VERDİLER

Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları’nın başarısını tebrik eden Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, “TDV Kocaeli Şubesi Kadın Kolları komisyonunca 20 Haziran Dünya Mülteciler Günü münasebetiyle Kurban Bayramı öncesinde mülteci ailelerin çocuklarına bayramlık hediyeler verilmesi planlanmıştır. Bu doğrultuda Türkiye Diyanet Vakfı Darıca Kadın Kolları olarak Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi 35 çocuğumuza bayramlık alış verişlerini yapmaları için alışveriş hediye kartı verildi.

GIDA, EŞYA VE MADDİ DESTEKTE BULUNULDU

İhtiyaç sahibi ailelere gıda, eşya ve maddi yardım desteğinde bulunuldu. Kurban Bayramı’nda hayırseverler tarafından kadın kollarımıza ulaştırılan kurban etleri gönüllü hocalarımız tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Başta hayırlarını bizlere ulaştırıp köprü olmamıza vesile olan hayır sahiplerimize ve sahada emek veren gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.