Tebrikler Kocaeli!

Kocaeli 26.08.2021 - 10:51, Güncelleme: 26.08.2021 - 10:51
 

Tebrikler Kocaeli!

Aşılama faaliyetlerinde direnci, tereddüdü, soruları olan kesimlere yönelik kurulan ekiplerle bilgilendirme çalışmaları yürüttüklerini bildiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, aşılama haritasında mavi kategorideki iller arasına giren ilimiz için vatandaşları tebrik etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, aşılama haritasında mavi kategoriye giren ilimizle ilgili açıklamalarda bulunarak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılda devrim niteliğinde yapılan değişikliklerin, özellikle sağlık sistemi üzerinde çok önemli etkiler bıraktığının görüldüğüne işaret eden Yavuz, "Çok şükür ki yatak bulamayan ve tedavi olamayan hiçbir kardeşimizi görmüyoruz. Güçlü altyapısı, fedakar sağlık çalışanları ve tüm milletimizin bir seferberlik anlayışı içerisinde bu çalışmaya katılması, bugün geldiğimiz noktayı bize gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu. “YETERİ KADAR AŞI STOĞUMUZ VAR” Türkiye'nin, bugün dünyada aşılama konusunda ilk 7 ülkeden biri olduğunu vurgulayan Yavuz, "Elimizde yeteri kadar aşı stoku bulunmaktadır. Özellikle aşılama faaliyetlerinde direnci, tereddüdü, soruları olan kesimlere yönelik kurduğumuz ekiplerle bilgilendirme çalışmaları yürütüyoruz. Kocaelili kardeşlerimizden aşı konusundaki hassasiyetlerini artırmalarını, özellikle eğitim-öğretim faaliyetlerinin kesintiye uğramamasını, yavrularımızın daha fazla eğitim-öğretim faaliyetlerinin dışında olmamasını, yüz yüze eğitimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi bakımından başta okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve aşı tanımlanan evlatlarımızın da aşılanması konusunda daha titiz davranmalarını istirham ediyoruz." MAVİ, KOCAELİ’YE ÇOK YAKIŞTI Yavuz, Kocaeli'nin ilk doz aşılama oranında hedef nüfusun yüzde 75'ine ulaştığını aktararak, "Mavi kategoriye ulaştık. Mavi, Kocaeli'ye çok yakıştı. Lütfen aşı olalım; kendimizi sevdiklerimizi koruyalım." ifadesini kullandı. “DESTEK HİZMETİMİZ 1 BUÇUK MİLYONU AŞTI” Salgın döneminde Sosyal Vefa Destek Gruplarının aktif çalıştığını da anlatan Vali Yavuz, şu ana kadar Kocaeli'de yaptıkları faaliyetlerin, aldıkları tedbirlerin, sahadaki uygulamaların başarılı sonuçlar verdiğini belirterek, Sosyal Destek Vefa Gruplarının halen aktif olup eskisine göre daha az olsa da yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. "Evde Sağlık Hizmeti", "Evde Bakım Hizmeti" ve Vefa Sosyal Destek gruplarının yaptığı faaliyetler 1,5 milyonu aştı” dedi.
Aşılama faaliyetlerinde direnci, tereddüdü, soruları olan kesimlere yönelik kurulan ekiplerle bilgilendirme çalışmaları yürüttüklerini bildiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, aşılama haritasında mavi kategorideki iller arasına giren ilimiz için vatandaşları tebrik etti.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, aşılama haritasında mavi kategoriye giren ilimizle ilgili açıklamalarda bulunarak, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 20 yılda devrim niteliğinde yapılan değişikliklerin, özellikle sağlık sistemi üzerinde çok önemli etkiler bıraktığının görüldüğüne işaret eden Yavuz, "Çok şükür ki yatak bulamayan ve tedavi olamayan hiçbir kardeşimizi görmüyoruz. Güçlü altyapısı, fedakar sağlık çalışanları ve tüm milletimizin bir seferberlik anlayışı içerisinde bu çalışmaya katılması, bugün geldiğimiz noktayı bize gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.

“YETERİ KADAR AŞI STOĞUMUZ VAR”

Türkiye'nin, bugün dünyada aşılama konusunda ilk 7 ülkeden biri olduğunu vurgulayan Yavuz, "Elimizde yeteri kadar aşı stoku bulunmaktadır. Özellikle aşılama faaliyetlerinde direnci, tereddüdü, soruları olan kesimlere yönelik kurduğumuz ekiplerle bilgilendirme çalışmaları yürütüyoruz. Kocaelili kardeşlerimizden aşı konusundaki hassasiyetlerini artırmalarını, özellikle eğitim-öğretim faaliyetlerinin kesintiye uğramamasını, yavrularımızın daha fazla eğitim-öğretim faaliyetlerinin dışında olmamasını, yüz yüze eğitimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi bakımından başta okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve aşı tanımlanan evlatlarımızın da aşılanması konusunda daha titiz davranmalarını istirham ediyoruz."

MAVİ, KOCAELİ’YE ÇOK YAKIŞTI

Yavuz, Kocaeli'nin ilk doz aşılama oranında hedef nüfusun yüzde 75'ine ulaştığını aktararak, "Mavi kategoriye ulaştık. Mavi, Kocaeli'ye çok yakıştı. Lütfen aşı olalım; kendimizi sevdiklerimizi koruyalım." ifadesini kullandı.

“DESTEK HİZMETİMİZ 1 BUÇUK MİLYONU AŞTI”

Salgın döneminde Sosyal Vefa Destek Gruplarının aktif çalıştığını da anlatan Vali Yavuz, şu ana kadar Kocaeli'de yaptıkları faaliyetlerin, aldıkları tedbirlerin, sahadaki uygulamaların başarılı sonuçlar verdiğini belirterek, Sosyal Destek Vefa Gruplarının halen aktif olup eskisine göre daha az olsa da yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. "Evde Sağlık Hizmeti", "Evde Bakım Hizmeti" ve Vefa Sosyal Destek gruplarının yaptığı faaliyetler 1,5 milyonu aştı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.