Teknoloji Geliştirme Merkezi kuruluyor

Gebze 12.09.2021 - 15:20, Güncelleme: 12.09.2021 - 15:20
 

Teknoloji Geliştirme Merkezi kuruluyor

BAŞROLDE GEBZE DE VAR

Türkiye’nin önde gelen OSB kuruluşlarını bir araya getiren Başkent Üniversitesi’nin öncülüğünde yeni bir TGB merkezi kurulumu için son aşamaya gelindi. TGB merkezinin kurucu heyetinde Gebze Organize Sanayi Bölgesi de bulunuyor. Türkiye teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. Anadolu Başkent Teknoloji Geliştirme Merkezi kuruluyor. Sistem altyapısının tamamlanmak üzere olduğu yeni sistem için bir araya gelen OSB (Organize Sanayi Bölgesi) kuruluşları atağa kalkmış durumda. Başkent Üniversitesinin organizatörlüğünde bir araya gelen sanayi bölgesi kuruluşları tek çatı altında toplanıyor. Üretecekleri ve teknolojiye yön verecek yeni projelerin beklendiği Anadolu OSB’nin ekonomi altyapısına ve teknolojiye yatırım yapması bekleniyor. GEBZE DE BAŞROLDE Çerkezköy, Dudullu, İzmir, Gebze OSB’nin kurucu heyette yer aldığı yeni işbirliği organizasyonu, TGB (Teknoloji Geliştirme Merkezi) ismiyle anılacak. Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanının konuyla ilgili yaptığı konuşma ise; “Biz bunun tam tersini yapıyoruz. Bu da üniversitenin sanayiye bakışını gösteriyor. Buradan çıkan sonucun Türkiye’ye örnek olacağına inanıyoruz. Başkent Üniversitesi ile kendi imkanlarımız çerçevesinde uzun yıllardır iş birlikleri yapıyoruz. Özellikle yeni mezunların yaptığı icatların üretimde yer alabilmesi, ticarileşebilmesi ve ihraç edilebilmesi için TGB’leri bir ihtiyaç olarak görüyoruz” şeklinde.  
BAŞROLDE GEBZE DE VAR

Türkiye’nin önde gelen OSB kuruluşlarını bir araya getiren Başkent Üniversitesi’nin öncülüğünde yeni bir TGB merkezi kurulumu için son aşamaya gelindi. TGB merkezinin kurucu heyetinde Gebze Organize Sanayi Bölgesi de bulunuyor.

Türkiye teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. Anadolu Başkent Teknoloji Geliştirme Merkezi kuruluyor. Sistem altyapısının tamamlanmak üzere olduğu yeni sistem için bir araya gelen OSB (Organize Sanayi Bölgesi) kuruluşları atağa kalkmış durumda. Başkent Üniversitesinin organizatörlüğünde bir araya gelen sanayi bölgesi kuruluşları tek çatı altında toplanıyor. Üretecekleri ve teknolojiye yön verecek yeni projelerin beklendiği Anadolu OSB’nin ekonomi altyapısına ve teknolojiye yatırım yapması bekleniyor.

GEBZE DE BAŞROLDE

Çerkezköy, Dudullu, İzmir, Gebze OSB’nin kurucu heyette yer aldığı yeni işbirliği organizasyonu, TGB (Teknoloji Geliştirme Merkezi) ismiyle anılacak. Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanının konuyla ilgili yaptığı konuşma ise; “Biz bunun tam tersini yapıyoruz. Bu da üniversitenin sanayiye bakışını gösteriyor. Buradan çıkan sonucun Türkiye’ye örnek olacağına inanıyoruz. Başkent Üniversitesi ile kendi imkanlarımız çerçevesinde uzun yıllardır iş birlikleri yapıyoruz. Özellikle yeni mezunların yaptığı icatların üretimde yer alabilmesi, ticarileşebilmesi ve ihraç edilebilmesi için TGB’leri bir ihtiyaç olarak görüyoruz” şeklinde.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.