Telefon Dolandırıcısı 54 Bin 515 Euro İle Yakalandı

Asayiş 14.11.2021 - 14:34, Güncelleme: 14.11.2021 - 14:34
 

Telefon Dolandırıcısı 54 Bin 515 Euro İle Yakalandı

Telefon Dolandırıcısı 54 Bin 515 Euro İle Yakalandı

İzmit'te, yaşlı çifti arayan telefon dolandırıcısı kendisini polis olarak tanıtarak 350 gram külçe altını aldı. Polis, M.A'yı başka bir dolandırıcılık olayından elde ettiği 54 bin 515 Euro ile yakaladı. Olay, 2 Kasım günü İzmit'te meydana geldi. M.A., daha önceden takip ettiği yaşlı bir çifti cep telefonundan arayarak kendisini polis olarak tanıttı. Yaşlı çifte, kimlik bilgilerinin bir kuyumcuda gerçekleştirilen soygunda ele geçirildiği yalanını söyleyen M.A, evlerinde bulunan altını talep etti. Korkuya kapılan yaşlı çift, evlerine gelen M.A.’ya 350 gram külçe altını verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan çift, durumu polise bildirdi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaptığı araştırma sonucu kimliğini belirlediği M.A.’yı İstanbul Esenler 15 Temmuz Şehitler Otogarında yakaladı. Gözaltına alınan M.A.’nın üzerindeki 54 bin 515 Euro para ele geçirildi. Paranın benzer bir yöntemle dolandırılan Edirne'de yaşayan R.A.’ya ait olduğu tespit edildi. Kocaeli'ne getirilen M.A. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 54 bin 515 Euro ise polis tarafından sahibi R.A.’ya teslim edildi.
Telefon Dolandırıcısı 54 Bin 515 Euro İle Yakalandı

İzmit'te, yaşlı çifti arayan telefon dolandırıcısı kendisini polis olarak tanıtarak 350 gram külçe altını aldı. Polis, M.A'yı başka bir dolandırıcılık olayından elde ettiği 54 bin 515 Euro ile yakaladı.

Olay, 2 Kasım günü İzmit'te meydana geldi. M.A., daha önceden takip ettiği yaşlı bir çifti cep telefonundan arayarak kendisini polis olarak tanıttı. Yaşlı çifte, kimlik bilgilerinin bir kuyumcuda gerçekleştirilen soygunda ele geçirildiği yalanını söyleyen M.A, evlerinde bulunan altını talep etti. Korkuya kapılan yaşlı çift, evlerine gelen M.A.’ya 350 gram külçe altını verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan çift, durumu polise bildirdi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri yaptığı araştırma sonucu kimliğini belirlediği M.A.’yı İstanbul Esenler 15 Temmuz Şehitler Otogarında yakaladı. Gözaltına alınan M.A.’nın üzerindeki 54 bin 515 Euro para ele geçirildi. Paranın benzer bir yöntemle dolandırılan Edirne'de yaşayan R.A.’ya ait olduğu tespit edildi.

Kocaeli'ne getirilen M.A. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 54 bin 515 Euro ise polis tarafından sahibi R.A.’ya teslim edildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.