Tempo fırtına ortalığı yıktı

Spor 13.10.2021 - 10:18, Güncelleme: 13.10.2021 - 10:18
 

Tempo fırtına ortalığı yıktı

29.Görkem Çiler Kurumsal basın turnuvasına bu yıl renk katmak için dahil olan bölgemizin spordaki aktif kulübü Tempo Atletizm ailesi her maçta farklı performansı ile şaşırtmaya devam ediyor.

Fırtına Trabzon ise Türksen Koç yönetiminde mütevazi ekibi ile renk katmaya devam ediyor. Guruptan çıkma mücadelesinde nefes kesen bir karşılaşma oldu. Tempo Atletizm ekibi mücadeleye hızlı başladı. Fırtınadan karşılık gecikmedi. Karşılıklı atılan goller neticesinde skor 6-6 sonuçlandı. Mücadelenin sonunda Tempo Atletizm ekibinden Kerem ile Fırtınadan Nazım'ın çarpışmasından kaynaklı bir sakatlık yaşandı. Kaval kemiğine darbe alan Kerem'in yapılan kontroller sonrasında çatlak olduğu tespit edildi. Maç sonrasında Nazım ve takım arkadaşları Kerem'e geçmiş olsun dileklerini ilettiler. ÇAYIROVA, YÜZYIL'DA GÜLDÜ Birol Köksal, Yalçın Polat, Selçuk Fındık, Doğukan Tezcan gibi belediye çalışanlardan kurulu güçlü bir ekip olmasına rağmen gurupta yüzü gülmeyen Çayırova Belediye ekibi Yüzyıl Gurup karşısında da oldukça zorlandı. Turnuvanın en centilmen ekipleri arasında yer alan, kurum çalışanlarından oluşan Yüzyıl Gurup prestij ve kazanmak için çıktığı maçta oldukça diri bir görüntü ortaya koydu. Birol Köksal'ın sert şutlar ile golü bulduğu karşılaşmada Yüzyıl Gurup takım ruhunu ortaya koyarak maça her dakika ortak oldu. Son dakikalarda ağırlığını koyan Çayırova Belediyesi sonuca giderek sahadan 8-5'lik skorla galip ayrıldı. KOTSİAD MİMARLARI GEÇTİ 29.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının iki renkli ekibi Kotsiad ile Mimarlar ve Mühendisler odası guruplarındaki son maçta kozlarını paylaştılar. Ahmed Kadı ve başkanlığında Murat Yılmaz kaptanlığında sahaya çıkan Mimarlar ve Mühendisler ekibi güçlü Kotsiad karşısında mücadeleye yüksek tempoda başladı. Karşılıklı goller sonrasında temponun hiç düşmediği mücadele de gülen taraf Kotsiad oldu. Karşılaşmadan 6-5 galip ayrılan Kotsiad karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşadı.
29.Görkem Çiler Kurumsal basın turnuvasına bu yıl renk katmak için dahil olan bölgemizin spordaki aktif kulübü Tempo Atletizm ailesi her maçta farklı performansı ile şaşırtmaya devam ediyor.

Fırtına Trabzon ise Türksen Koç yönetiminde mütevazi ekibi ile renk katmaya devam ediyor. Guruptan çıkma mücadelesinde nefes kesen bir karşılaşma oldu. Tempo Atletizm ekibi mücadeleye hızlı başladı. Fırtınadan karşılık gecikmedi. Karşılıklı atılan goller neticesinde skor 6-6 sonuçlandı. Mücadelenin sonunda Tempo Atletizm ekibinden Kerem ile Fırtınadan Nazım'ın çarpışmasından kaynaklı bir sakatlık yaşandı. Kaval kemiğine darbe alan Kerem'in yapılan kontroller sonrasında çatlak olduğu tespit edildi. Maç sonrasında Nazım ve takım arkadaşları Kerem'e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

ÇAYIROVA, YÜZYIL'DA GÜLDÜ

Birol Köksal, Yalçın Polat, Selçuk Fındık, Doğukan Tezcan gibi belediye çalışanlardan kurulu güçlü bir ekip olmasına rağmen gurupta yüzü gülmeyen Çayırova Belediye ekibi Yüzyıl Gurup karşısında da oldukça zorlandı. Turnuvanın en centilmen ekipleri arasında yer alan, kurum çalışanlarından oluşan Yüzyıl Gurup prestij ve kazanmak için çıktığı maçta oldukça diri bir görüntü ortaya koydu. Birol Köksal'ın sert şutlar ile golü bulduğu karşılaşmada Yüzyıl Gurup takım ruhunu ortaya koyarak maça her dakika ortak oldu. Son dakikalarda ağırlığını koyan Çayırova Belediyesi sonuca giderek sahadan 8-5'lik skorla galip ayrıldı.

KOTSİAD MİMARLARI GEÇTİ

29.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasının iki renkli ekibi Kotsiad ile Mimarlar ve Mühendisler odası guruplarındaki son maçta kozlarını paylaştılar. Ahmed Kadı ve başkanlığında Murat Yılmaz kaptanlığında sahaya çıkan Mimarlar ve Mühendisler ekibi güçlü Kotsiad karşısında mücadeleye yüksek tempoda başladı. Karşılıklı goller sonrasında temponun hiç düşmediği mücadele de gülen taraf Kotsiad oldu. Karşılaşmadan 6-5 galip ayrılan Kotsiad karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.