19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tff’den Bizim Özel Çocuklara 500.000 Tl Başarı Ödülü!

Spor 04.12.2021 - 09:39, Güncelleme: 04.12.2021 - 09:39
 

Tff’den Bizim Özel Çocuklara 500.000 Tl Başarı Ödülü!

Tff’den Bizim Özel Çocuklara 500.000 Tl Başarı Ödülü!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Spor Federasyonu içerisinde faaliyet gösteren Down Sendromlular Milli Takımına, İtalya'da gerçekleşen 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunlarında (Trigames 2021) Avrupa şampiyon olması sebebiyle TFF Yönetim Kurulu özel bir ödül vermeyi kararlaştırdı. 4 YILDA ÖNCE BRONZ SONRA ALTIN KAZANDIK Bundan 4 yıl önce, Engelliler Koordinasyon Kurulu ile Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Sayın Birol Aydın ile yapılan stratejik iş ortalıklığının hemen sonrasında yapılan Avrupa Şampiyonasında üçüncülük, bu seneyse Avrupa Şampiyonu olan Down Sendromlular Milli Takımına, Federasyon Başkanı Nihat Özdemir başkanlığında bir araya gelen TFF Yönetim Kurulu, 500 bin lira özel ödül verilmesi kararını aldı. ERDEM: BUGÜN OLDUĞU GİBİ HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ Konuyla ilgili açıklama yapan Engelliler Koordinasyon Kurulu'ndan sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, "Biz  TFF olarak 2006'dan itibaren stratejik iş birliği ile desteklediğimiz Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Milli Takımını aldıkları Avrupa Şampiyonluğundan ötürü ödüllendirmeye karar verdik. 2022 yılında da ülkemizi Dünya Oyunlarında en iyi şekilde temsil edeceklerine ve şampiyonayı kazanacaklarına inanıyoruz. Bu vesileyle de tüm Engelli camiasının 3 Aralık Dünya Engelliler gününde, bugün olduğu gibi her zaman da yanlarında olacağız" dedi.
Tff’den Bizim Özel Çocuklara 500.000 Tl Başarı Ödülü!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Spor Federasyonu içerisinde faaliyet gösteren Down Sendromlular Milli Takımına, İtalya'da gerçekleşen 2021 Down Sendromlular Avrupa Oyunlarında (Trigames 2021) Avrupa şampiyon olması sebebiyle TFF Yönetim Kurulu özel bir ödül vermeyi kararlaştırdı.

4 YILDA ÖNCE BRONZ SONRA ALTIN KAZANDIK

Bundan 4 yıl önce, Engelliler Koordinasyon Kurulu ile Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Sayın Birol Aydın ile yapılan stratejik iş ortalıklığının hemen sonrasında yapılan Avrupa Şampiyonasında üçüncülük, bu seneyse Avrupa Şampiyonu olan Down Sendromlular Milli Takımına, Federasyon Başkanı Nihat Özdemir başkanlığında bir araya gelen TFF Yönetim Kurulu, 500 bin lira özel ödül verilmesi kararını aldı.

ERDEM: BUGÜN OLDUĞU GİBİ HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Engelliler Koordinasyon Kurulu'ndan sorumlu TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, "Biz  TFF olarak 2006'dan itibaren stratejik iş birliği ile desteklediğimiz Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Milli Takımını aldıkları Avrupa Şampiyonluğundan ötürü ödüllendirmeye karar verdik. 2022 yılında da ülkemizi Dünya Oyunlarında en iyi şekilde temsil edeceklerine ve şampiyonayı kazanacaklarına inanıyoruz. Bu vesileyle de tüm Engelli camiasının 3 Aralık Dünya Engelliler gününde, bugün olduğu gibi her zaman da yanlarında olacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.