TFFHGD'den Gülen'e nazik ziyaret

Spor 30.06.2021 - 15:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 15:56
 

TFFHGD'den Gülen'e nazik ziyaret

TFFHGD'den Gülen'e nazik ziyaret

Daha önce yeşil sahada talihsiz bir sakatlık yaşayarak ayağını kıran, ardından ağır bir korona sürecini atlatan Darıca G.B Kulüp Başkanı Arif Gülen son bir haftadır aldığı fizik tedavi ile eski sağlığına kavuşma mücadelesi veriyor. Kocaeli TFFHGD başkanı Av. Özhan Kurt, başkan vekili Bahri Toksagül, Yakup Kavay ve Bekir Samet Başköy, başkan Gülen'i makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ                                                                                                            Türk ve bölge sporu üzerine samimi bir görüşmenin gerçekleştiği ziyarette başkan Gülen "Futbolumuzun olmazsa olmazı olan hakemlerimize ve ailesine her daim gerekenden fazla değer ve saygı göstermek zorundayız. Kocaeli bölgemizin hakemlerini ve gözlemecilerini temsil eden derneğimizin değerli yöneticilerinin ziyaretleri beni son derece mutlu etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, yeni sezonda tüm camia fertlerimize başarılar diliyorum" dedi.  Başkan Gülen, dernek başkanı Özhan Kurt'a Darıca GB amblemi taşıyan bir fincan takımı hediye etti.
TFFHGD'den Gülen'e nazik ziyaret

Daha önce yeşil sahada talihsiz bir sakatlık yaşayarak ayağını kıran, ardından ağır bir korona sürecini atlatan Darıca G.B Kulüp Başkanı Arif Gülen son bir haftadır aldığı fizik tedavi ile eski sağlığına kavuşma mücadelesi veriyor. Kocaeli TFFHGD başkanı Av. Özhan Kurt, başkan vekili Bahri Toksagül, Yakup Kavay ve Bekir Samet Başköy, başkan Gülen'i makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ                                                                                                           

Türk ve bölge sporu üzerine samimi bir görüşmenin gerçekleştiği ziyarette başkan Gülen "Futbolumuzun olmazsa olmazı olan hakemlerimize ve ailesine her daim gerekenden fazla değer ve saygı göstermek zorundayız. Kocaeli bölgemizin hakemlerini ve gözlemecilerini temsil eden derneğimizin değerli yöneticilerinin ziyaretleri beni son derece mutlu etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum, yeni sezonda tüm camia fertlerimize başarılar diliyorum" dedi.  Başkan Gülen, dernek başkanı Özhan Kurt'a Darıca GB amblemi taşıyan bir fincan takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.