THK Darıca’dan YASDER’e giysi desteği!

Darıca 23.01.2021 - 13:44, Güncelleme: 23.01.2021 - 13:44
 

THK Darıca’dan YASDER’e giysi desteği!

THK Darıca’dan YASDER’e giysi desteği!

THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat yönetimi ile birlikte YASDER Başkanı Kudret Sekban’ı ziyaret etti. Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı, ziyarette ihtiyaç sahibi aileler için giysi ve ayakkabı desteğinde bulundu. Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı, Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini genç kanatlarla ziyaret etti. Ziyarette Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı ellerinde bulunan ayakkabı ve giysileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması edilmesi için Dernek Başkanı Kudret Sekban’a takdim etti. Ayrıca Afet Bilinci oluşturmak adına Acil Durum Çantaları da hediye eden THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat ve yönetimi YASDER Başkanı Kudret Sekban’a Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığının yapılan ve yapılacak olan çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. YASDER, 7’DEN 70’E HERKESE DESTEK OLUYOR Ziyarette Dernek Başkanı Kudret Sekban’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat, “Şunu söylemek isterim ki burası sadece belirli yaşa gelmiş vatandaşlarımıza hizmet etmiyor. Herkese ama herkese ülkemizin her kesimine eli uzanıyor genç yaşlı çocuk demeden ayrım yapmadan ihtiyacı ne olursa olsun ellerinden gelen her çalışmayı yapıyorlar. Kudret Sekban Hanım efendiyi ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. THK Darıca ailesi olarak her zaman kendilerinin yanında olacağız.” İfadelerini kullandı. “GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ” YASDER Başkanı Kudret Sekban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat yönetimine teşekkür etti. Sekban, “YASDER ailesi olarak Emre Polat Bey’in Başkanlığında üyelerine ve genç kanatlara güzel ve anlamlı ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. ‘Birlikten kuvvet doğar’ düşüncesi ile güzel projelere imza atacağımıza eminiz. THK Darıca’nın enerji yüklü gençleri ile birlikte inşallah güzel işlere imza atacağız” dedi.
THK Darıca’dan YASDER’e giysi desteği!

THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat yönetimi ile birlikte YASDER Başkanı Kudret Sekban’ı ziyaret etti. Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı, ziyarette ihtiyaç sahibi aileler için giysi ve ayakkabı desteğinde bulundu.

Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı, Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini genç kanatlarla ziyaret etti. Ziyarette Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığı ellerinde bulunan ayakkabı ve giysileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması edilmesi için Dernek Başkanı Kudret Sekban’a takdim etti. Ayrıca Afet Bilinci oluşturmak adına Acil Durum Çantaları da hediye eden THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat ve yönetimi YASDER Başkanı Kudret Sekban’a Türk Hava Kurumu Darıca Şube Başkanlığının yapılan ve yapılacak olan çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

YASDER, 7’DEN 70’E HERKESE DESTEK OLUYOR

Ziyarette Dernek Başkanı Kudret Sekban’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat, “Şunu söylemek isterim ki burası sadece belirli yaşa gelmiş vatandaşlarımıza hizmet etmiyor. Herkese ama herkese ülkemizin her kesimine eli uzanıyor genç yaşlı çocuk demeden ayrım yapmadan ihtiyacı ne olursa olsun ellerinden gelen her çalışmayı yapıyorlar. Kudret Sekban Hanım efendiyi ve ekibine başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. THK Darıca ailesi olarak her zaman kendilerinin yanında olacağız.” İfadelerini kullandı.

“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”

YASDER Başkanı Kudret Sekban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, THK Darıca Şube Başkanı Emre Polat yönetimine teşekkür etti. Sekban, “YASDER ailesi olarak Emre Polat Bey’in Başkanlığında üyelerine ve genç kanatlara güzel ve anlamlı ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. ‘Birlikten kuvvet doğar’ düşüncesi ile güzel projelere imza atacağımıza eminiz. THK Darıca’nın enerji yüklü gençleri ile birlikte inşallah güzel işlere imza atacağız” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.