TOKİ, Dilovası'na 429 konut yapacak!

Dilovası 02.12.2019 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

TOKİ, Dilovası'na 429 konut yapacak!

TOKİ, Kocaeli’de önemli bir konut projesi daha başlatıyor. TOKİ tarafından Dilovası'nda 429 konut yapılacak. Konut ihalesi ise bugün düzenlenecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kocaeli yeni TOKİ evleri ile ilgili proje tamamlandı. Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ, Kocaeli’deki yeni projesini Dilovası'nda inşa edecek. Dilovası Köseler Mahallesinde kapsamında inşa edilecek olan evlerle ilgili ihale bugün İstanbul TOKİ merkezinden yapılacak. 429 konuttan oluşacak olan Kocaeli Dilovası TOKİ konutları 2019 için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak. Dilovası TOKİ projesi kapsamında 1 adet cami, 14 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. İnşaatın 600 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

TOKİ, Kocaeli’de önemli bir konut projesi daha başlatıyor. TOKİ tarafından Dilovası'nda 429 konut yapılacak. Konut ihalesi ise bugün düzenlenecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Kocaeli yeni TOKİ evleri ile ilgili proje tamamlandı. Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ, Kocaeli’deki yeni projesini Dilovası'nda inşa edecek. Dilovası Köseler Mahallesinde kapsamında inşa edilecek olan evlerle ilgili ihale bugün İstanbul TOKİ merkezinden yapılacak. 429 konuttan oluşacak olan Kocaeli Dilovası TOKİ konutları 2019 için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak. Dilovası TOKİ projesi kapsamında 1 adet cami, 14 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. İnşaatın 600 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.