TOKYODA İLK ALTIN MADALYAMIZI KAZANDIK, TEŞEKKÜRLER METE GAZOZ

Spor 02.08.2021 - 10:05, Güncelleme: 02.08.2021 - 10:05
 

TOKYODA İLK ALTIN MADALYAMIZI KAZANDIK, TEŞEKKÜRLER METE GAZOZ

TOKYODA İLK ALTIN MADALYAMIZI KAZANDIK, TEŞEKKÜRLER METE GAZOZ

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılan Ülkemiz temsilcisi Mete GAZOZ, adını tarihe yazdırdı.  1/8 turunda Avustralyalı Taylor WORTH’u 7-1, Çeyrek Finalde Amerikalı Brady ELLISON’u 7-3, Yarı Finalde ise Japonyalı Takaharu FURUKAWA’yı 7-3 eleyen Mete, Olimpiyat Finallerinde deneyimli rakibi İtalyan Mauro Nespoli ile eşleşti Gazoz, 6-4 skor ile geçerek hem modern okçuluk tarihimizdeki hem de 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarındaki ilk ALTIN Madalya’yı ülkemize kazandırdı.  OKÇULUK FEDERASYONU EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ   Bu uğurda yıllarından, özel hayatlarından ve sayamayacağımız nice rahatlarından feragat edip çalışan Mete Gazoz ve Yusuf Göktuğ Ergin’i tebrik ediyor; Olimpiyatta bizi temsil eden Yasemin Ecem Anagöz ve tüm Sporcularımıza, Milli Takımlarımıza, Teknik Heyetimize ve Federasyon Çalışanlarımıza yaşattıkları haklı gurur için teşekkür ediyoruz! 
TOKYODA İLK ALTIN MADALYAMIZI KAZANDIK, TEŞEKKÜRLER METE GAZOZ

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına katılan Ülkemiz temsilcisi Mete GAZOZ, adını tarihe yazdırdı. 

1/8 turunda Avustralyalı Taylor WORTH’u 7-1, Çeyrek Finalde Amerikalı Brady ELLISON’u 7-3, Yarı Finalde ise Japonyalı Takaharu FURUKAWA’yı 7-3 eleyen Mete, Olimpiyat Finallerinde deneyimli rakibi İtalyan Mauro Nespoli ile eşleşti Gazoz, 6-4 skor ile geçerek hem modern okçuluk tarihimizdeki hem de 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarındaki ilk ALTIN Madalya’yı ülkemize kazandırdı. 

OKÇULUK FEDERASYONU EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ  

Bu uğurda yıllarından, özel hayatlarından ve sayamayacağımız nice rahatlarından feragat edip çalışan Mete Gazoz ve Yusuf Göktuğ Ergin’i tebrik ediyor; Olimpiyatta bizi temsil eden Yasemin Ecem Anagöz ve tüm Sporcularımıza, Milli Takımlarımıza, Teknik Heyetimize ve Federasyon Çalışanlarımıza yaşattıkları haklı gurur için teşekkür ediyoruz! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.